Știri

Traian Basescu, prima reactie dupa divortul Elenei de Bogdan Ionescu: „Sunt…”

Traian Basescu a avut prima reactie dupa ce fiica sa, Elena Basescu, a divortat de Bogdan Ionescu.

Fostul presedinte al Romaniei a declarat, la Romania TV, ca este „mahnit” si ca fiica sa traieste o drama. Mai mult decat atat, Traian Basescu l-a amenintat pe avocatul Bogdan Barbuceanu, prezent in platoul televiziunii, ca il va da in judecata, dupa ce aceasta a spus ca invitatii de la nunta Elenei cu Bogdan sunt „penali”.

„il voi da in judecata. Vom avea proces. Si-a permis sa spuna ca marea majoritate a invitatilor la nunta fiicei mele sunt penali. Vreau sa ii spun acestui avocat ca in baza declaratiilor pe care le-a facut va avea un proces cu mine. Isi permite sa spuna despre 800 de oameni ca sunt penali. Dumneata esti un impostor, nu discut. Atat am vrut sa comunic acestui avocat – ca va avea un proces de calomnie. Nu poti sa spui ca oamenii care au participat la nunta fiicei mele sunt penali. Dumneata sa ai decenta despre o nunta la care nici macar nu ai fost. Va permiteti sa faceti politica si dintr-o nunta. Puteti sa imi spuneti cine era penal, dintre participantii la nunta, la momentul la care a avut loc evenimentul?”, a afirmat Traian Basescu la RTV.

Citeste si: Elena Udrea, prima reactie dupa ce EBA a divortat: „Eu cred ca este…

Citeste si: Elena Basescu si Bogdan Ionescu au divortat

Elena Basescu (EBA) si Bogdan Ionescu (SYDA) au divortat, dupa patru ani de casnicie. „Familia Ionescu – Basescu, de comun acord si de maniera amiabila, a decis sa puna punct casniciei incepute in 2012. Separarea se produce prin procedură notariala. In acest moment, locuim deja separat. Speram ca reprezentantii mass media vor da dovada de intelegere si vor respecta intimitatea si dreptul la viata personala ale fiecaruia dintre noi. Acesta este singurul comentariu pe care il vom face pe acest subiect”, a scris EBA pe Facebook.

Acest articol a fost actualizat la: 2016-09-03T14:58:08+03:00 14:58

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More