Connect with us
Mircea Badea s-a tuns aproape zero-n cap! ”Mai ales că sunt un ratat”

TV

Mircea Badea s-a tuns aproape zero-n cap! ”Mai ales că sunt un ratat”

Mircea Badea, prezentatorul În Gura Presei, de la Antena 3 s-a tuns aproape zero în cap și susține ca a făcut-o singur cu mici ajutoare de la soția sa Carmen Brumă. Aseară a fost pentru prima oară când s-a afișat cu noua frizură, iar fanii au început să comenteze pe rețele de socializare tunsoarea lui Mircea Badea.

Pentru că frizeriile și saloanele sunt închise în acest moment până pe 15 mai când acestea se vor redeschide, Mircea Badea a luat atitudine și a decis să se tundă cât mai scurt posibil pentru a nu mai fi nevoit să -și aseze părul în toate felurile pentru emisiunea sa.

Prezentatorii de televiziune trebuie să aibă o anumită ținută și indiferenți că sunt bărbați sau femei, aceștia sunt machiați, coafațați și îmbracați de un stilist înainte să apara pe TV. La fel se întâmplă și celui mai celebru prezentator de la Antena 3, care a ales însă să se tundă singur.

Mircea Badea s-a tuns singur, noua lui frizura

Mircea Badea s-a tuns singur, noua lui frizura

”Da, m-am tuns singur, în ce mai mare parte. E o întreagă istorie a tunsului în cap. Eu sunt pregătit pentru pușcăria de premiul Nobel. Sunt tuns cu mașina de tuns, nu cu ciobul. Nu m-am filmat pentru că nu mai aveam atâtea mâini”, a povestit Mircea Badea, potrivit antena3.ro.

Recent Mircea Badea a reacționat acid la un comentariu făcut de Nicu Alfifantis

Nicu Aflifantis l-a criticat dur pe Mircea Badea după ce realizatorul Antena 3 a făcut un comentariu despre situația artiștilor din România. Badea i-a răspuns vehement în emisiunea pe care o prezintă și a declarat că nu credea pe care un om pe care-l iubește se va alătura găștii „Chirilă” sau „Ristei”, despre care se știe ca realizatorul TV a avut păreri de-alungul timpului vehemente.

„E şi foarte târzie emisiunea mea. Ora respectivă ar putea fi folosită pentru creaţie muzicală, nu pentru nervi şi resentimente. Cu privire la ocolirea dumneavoastră, domnule Alifantis, lucrurile sunt rezolvate deja: „social distancing“ e lege. Cu stimă şi cu sincere urări de succes. Dumneavoastră şi breslei din care vă revendicaţi“, a replicat Mircea Badea.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top