Connect with us
Vladimir Gaitan l-a vizitat chiar astazi pe Marin Moraru, la spital

Știri

Vladimir Gaitan: „Am vazut cum Marin Moraru se stinge in fata mea”

Marin Moraru s-a stins din viata, la Spitalul Elias, dupa o grea lupta cu o boala crancena. Chiar astazi, ianinte ca actorul sa se stinga din viata, Vladimir Gaitan a fost in vizita la spital. Cei doi si-au strans mana si si-au luat „adio”.

Citeste si: Marin Moraru a murit. Reactiile marilor artisti -VIDEO

Citeste si: Marin Moraru, in ultimul sau interviu: „Mi-e dor de tinerete”

Cu lacrimi in ochi si cu cuvinte alese, actorul Vladimir Gaitan, colegul si prietenul lui Marin Moraru, a vorbit in direct la Antena 3 despre relatia pe care a avut-o cu marele actor. De parca a presimtit ca nu il va mai vedea vreodata, Vladimir Gaitan a mers in vizita la spital si i-a strans mana prietenul sau pentru ultima data.

„Eu am pierdut un urias prieten, un om extraordinar. Azi m-am dus la spital si parca presimtind i-am strans mana si am stiut ca-mi iau ramas bun pentru totdeauna. Nu pot sa spun ce-am simtit cand am vazut ca se stinge in fata mea.”, a declarat Vladimir Gaitan.

De asemenea, actorul a povestit si despre relatia stransa pe care a avut-o cu Marin Moraru.

„M-a onorat cu o prietenie superba care o sa-mi lipseasca enorm si sper cat mai curand sa-l ajung din urma. Deja a inceput sa-mi fie dor de el.” a declarat Vladimir Gaitan pentrula Antena 3.

Vestea mortii lui Marin Moraru a luat prin surprindere pe toata lumea. Foarte putini au fost cei care au stiut ca este bolnav. Florina Cercel este o alta mare actrita care chiar azi, inainte ca Marin Moraru sa se stinga din viata, a vorbit cu sotia acestuia si i-a transmis ca vrea sa mearga in vizita la spital.

De asemenea si tinerii actori au primit vestea cu tristete. Diana Dumitrescu este una dintre actitele tinere care au avut onoarea sa joace impreuna cu actorul in telenovela „Regina”. Ea a declarat ca are numai amintiri frumoase cu actorul de la care a avut foarte multe lucruri de invatat.

Familia isi doreste discretie pentru moartea actorului, exact asa cum si-a trait si viata.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top