Connect with us
Cum-afli-daca-iubitul-sau-iubita-ta-este-pe-TINDER-cover

Știri

Review Swipe Buster – Cum afli daca iubitul sau iubita ta este pe TINDER

Tinder este o aplicatie pe care cu siguranta iubitul sau iubita ta nu ar trebui sa o aiba in telefon, deoarece este orientata strict pentru persoanele care isi doresc sa isi gaseasca jumatatea. Desigur, nu excludem nici partea de socializare, insa functiile TINDER duc mai mult spre partea de dating.

Recent a fost lansat un serviciu care te ajuta sa afli daca iubitul sau iubita ta este pe Tiner. Swipe Buster iti ofera raspunsul la intrebarea ta rapid, insa o face contracost. Ce-i drept suma nu este una exorbitanta, aplicatia care te ajuta sa afli daca iubita sau iubitul tau este pe Tinder costa doar 5 dolari, conform playtech.ro.

CITESTE AICI: TOP 4 cei mai dotati barbati in functie de zodie

Multe femei dar si multi barbati au descarcat deja Swipe Buster din dorinta de a afla daca partenerii lor sunt fideli si iata ca odata cu ajutorul noii aplicatii este mult mai usor sa aflii acest lucru.

Iata cum functioneaza Swipe buster, aplicatia care te ajuta sa afli daca iubitul sau iubita ta este pe TINDER

1. Intra pe Swipe Buster si completeaza datele de inregistrare si numele iubitului sau a iubtei pe care il / o suspectezi ca ar fi pe Tinder.

Cum-afli-daca-iubitul-sau-iubita-ta-este-pe-TINDER-2

Cum-afli-daca-iubitul-sau-iubita-ta-este-pe-TINDER-2

2. Completeaza datele cardului tau pentru a avea acces la serviciu

Cum-afli-daca-iubitul-sau-iubita-ta-este-pe-TINDER-4

3. Imediat dupa ce faci plata sunt afisate rezultatele cautarii tale

Cum-afli-daca-iubitul-sau-iubita-ta-este-pe-TINDER-6

4. Dupa ce ai achitat trebuie sa astepti un timp pana ce rezultatele iti sunt afisate.

CITESTE AICI: TOP 4 – Cei mai frumosi barbati din lume

Eu am incercat sa testez acest serviciu, insa nu am reusit sa ma descopar singur pe Tinder desi sigur exist pe reteaua de socializare. Voi reveni cu update de indata ce informatiile se actualizeaza pe Swipe buster. Mentionez ca m-am logat atat inainte de utilizare SB cat si dupa, insa dupa cum puteti vedea mai jos inca „detectivii” ma cauta.

iubit-iubita-pe-tinder

Tinder este o aplicatie dedicata persoanelor singure care isi doresc sa isi gaseasca jumatatea online. Asa cum acum cativa ani site-urile de matrimoniale au prins rapid gustul succesului, inscriindu-se multe persoane singure din dorinta de a-si alina singuratatea, asa acum si TINDER castiga multi useri in fiecare zi pentru ca este mult mai usor de utilzat. Datele tale sunt extrase de pe contul tau de Facebook si automat profilul tau este creat.

Dupa mai bine de trei saptamani am primit si rezultatele interogarii mele, site-ul nu mi-a gasit contul desi am facut cautari atat dupa „Adrian” cat si dupa „Vrauko”.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top