Connect with us
WhatsApp devine o aplicaţie mai sigură, prin introducerea sistemului de verificare dublă

Știri

Cum poti sa ai WhatsApp pe computer

Daca n-ai aflat inca marea veste, ti-o spunem noi: de acum inainte vei putea avea WhatsApp pe computer! Iata pasii necesari pentru a te bucura de conversatiile tale pe propriul tau laptop.

Un miliard de persoane folosesc aplicatia WhatsApp in fiecare zi, iar una din cerintele acestui numar mare de utilizatori a fost dintotdeauna posibilitatea descarcarii aplicatiei pe computerul personal. Acest lucru este posibil de azi. Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi pagina oficiala WhatsApp si sa dai click pe chenarul verde pe care scrie „Descarcati WhatsApp”.

Un nou UPDATE al WHATSAPP aduce modificari la grupuri

EMOTICOANE 2016: Whatsapp pregateste SURPRIZE VIRTUALE INEDITE!

O sa iti apara o fereastra care te va intreba daca vrei sa iti instalezi aplicatia pe computer. Da click pe „Run” si apoi „Next” de fiecare data cand apare o noua fereastra. La final, te vei bucura din plin de conversatiile cu cei dragi in mod gratuit.

Asta a fost partea buna a vestii. Partea proasta am pastrat-o pentru final, insa nu vrem sa te intristezi foarte tare. Aplicatia este compatibila doar cu Windows 8 sau mai mare ori Mac Os 10.9. sau o varianta superioara a acestuia. Atunci cand iti descarci aplicatia pe computer, trebuie sa scanezi codul QR al telefonului tau mobil. Pastreaza tot timpul telefonul aproape, conectat la o retea WiFi pentru a salva datele pe care le contine.

Important: Dupa ce ti-ai instalat aplicatia pe computer, da un restart calculatorului tau.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top