Connect with us
Iphone 7 si 7 Plus, disponibile la precomanda

Știri

Iphone 7 și 7 Plus, disponibile la precomandă: Cât costă telefonul la Orange, Vodafone și Telekom

Iphone 7 si Iphone 7 plus au fost lansate pe 7 septembrie si au marcat cel mai asteptat eveniment din 2016 pentru pasionatii de gadgeturi. Iata cele mai importante detalii despre cele doua smartphone-uri de la Apple.

Update 19 septembrie: Iphone 7 și 7 Plus sunt disponibile la precomandă la cei mai mari retaileri din țară.

Ită prețurile actualizate:

Iphone 7 și 7 Plus: Preț eMAG

Prețul unui Iphone 7, de 32 GB este de 3.32999 Lei. Mai multe modele și detalii găsiți aici!

Iphone 7 si 7 Plus: Pret Quickmobile.ro

Pe site-ul Quickmobile.ro, pretul iPhone 7 cu 32GB este de 3.500 lei. Versiunea cu 128 GB spatiu de stocare ajunge la 4.000 lei, iar cel cu 256 GB spatiu de stocare, are un pret de 4.500 lei. Mai multe informatii gasiti AICI.

Daca va doriti un Iphone 7 Plus, atunci pretul iPhone 7 Plus in Romania incepe de la 4.100 lei pentru versiunea cu 32GB spatiu de stocare. Varianta cu 128 GB costa 4.600 lei, iar un iPhone 7 Plus costa, in Romania, 5.100 lei. Mai multe detalii despre iPhone 7 Plus la Quickmobile sunt AICI.

Iphone 7 si 7 Plus: Pret Vodafone

Vodafone a creat o pagina speciala pe site in care utilizatorii se pot inregistra pentru a fi tinuti la curent cu pretul iPhone 7 si iPhone 7 Plus in Romania, dar si cu abonamentele care vor putea fi incheiate pentru a lua smartphone-urile la un pret mai mic. Gasiti toate detaliile AICI.

Iphone 7 si 7 Plus: Pret Orange

Aceeasi strategie a fost abordata si de Orange si va puteti inregistra pentru mai multe detalii AICI.

Iphone 7 si 7 Plus: Pret Telekom

Telekom Romania va oferi clientilor cele mai noi modele Apple, iPhone 7 si iPhone 7 Plus, incepand cu data de 23 septembrie. Utilizatorii Telekom isi pot plasa precomenzile pentru noile modele iPhone incepand cu data de 16 septembrie, pe site-ul www.telekom.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top