Connect with us
Pariuri sportive direct de pe telefonul mobil. De acum nu mai ești nevoit să mergi la agenții

Știri

Pariuri sportive direct de pe telefonul mobil. De acum nu mai ești nevoit să mergi la agenții

Veste bună pentru jucătorii la pariuri sportive! De acum nu mai sunteți nevoiți să mergeți până la agențiile de pariuri sportive pentru a juca un bilet.

Casele de pariuri, cum ar fi Fortuna, Superbet, Maxbet sau Casa Pariurilor, au dezvoltat aplicații dedicate, care să funcționeze de pe smartphone-uri.

Pentru a înțelege mai bine mecanismul jocurilor la pariuri sportive, am luat legătura cu un jucător împătimit, care ne-a explicat care sunt avantajele și dezavantajele apariției acestor aplicații.

„Joc de foarte mult timp la pariuri, de cel puțin 11-12 ani. Primul bilet pus la pariuri a fost la „pariloto”, când am și câștigat.

Aplicațiile pe telefon/tabletă sunt foarte ok din mai multe perspective. În primul rând, ai posibilitatea să plasezi pariuri oricând și orice sumă. Un alt aspect pe care îl consider important în aplicațiile regăsite este faptul că ai o statistică live, notificările sunt transmise în timp real și oricând te poți răzgândi cu privire la pariul plasat, astfel încât uneori pierderea să fie mai mică.

Sunt foarte multe situații când prefer să merg la o casă de pariuri, însă nu exclud parierea ulterioară și de pe aplicație. Partea bună la casele de pariuri este că îți poți ridica banii imediat ce ai câștigat, pe când dacă dorești să retragi din contul tău online durează între 2-3 zile lucrătoare.

Parierea online prin intermediul aplicației este preferată atunci când vremea nu ține cu mine sau din motive de comoditate prefer să plasez un pariu mai mic pentru o eventuală sumă câștigată, normal, mai mică. Sunt cazuri de exemplu când vrei să pariezi 40-50 ron pentru un câștig de 70-80 ron. Îți este greu să plasezi un astfel de pariu la o casă de pariuri, deoarece pe lângă drumul efectiv până acolo, mai exista și impozitul pe profit, iar suma câștigată nu reprezintă poate o nevoie urgentă.

După părerea mea, parierea online poate crea dependență într-un procent mai ridicat, deoarece nemafiind nevoit să te deplasezi pentru a plasa un pariu și ai la îndemână și portofelul electronic, în momentul în care pierzi un meci de pe un bilet, tinzi să pariezi din nou pentru a beneficia de un eventual câștig. În acest fel, tendința este de a paria încontinuu. Nu în ultimul rând, vreau să le transmit cititorilor faptul că atât timp cât există o strategie de pariere și totodată o sumă maximă săptămânală/lunară pe care să o investești în pariuri, indiferent de câștig, acesta poate fi un „sport” plăcut.”, a declarat un pasionat al de jocurile la pariurile sportive, pentru Huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top