Connect with us
Samsung Galaxy Note 7

Știri

Samsung le cere tuturor posesorilor de telefoane Galaxy Note 7 sa le stinga si sa le returneze cat mai repede

Grupul sud-coreean Samsung a cerut in mod oficial tuturor posesorilor de smarphone-uri Galaxy Note 7 sa le stinga si sa le inapoieze cat mai repede, pentru a fi inlocuite, relateaza Reuters, potrivit news.ro.

„Le cerem utilizatorilor sa stinga telefoanele Galaxy Note 7 si sa se duca sa le schimbe cat mai curand posibil”, a declarat seful diviziei de smartphone-uri din cadrul Samsung, Koh Dong-jin, intr-un comunicat.

Samsung a precizat ca urgenteaza programul de schimbare a smartphone-urilor rechemate cu telefoane Note 7 noi.

Anunţul vine la puţin timp dupa ce Comisia americana pentru protecţia consumatorilor (CPSC) a cerut posesorilor de telefoane sa le stinga si sa nu le mai foloseasca.

Anterior, Administraţia Federala pentru Aviaţie (FAA) a avertizat pasagerii avioanelor sa nu foloseasca la bord smartphone-urile Galaxy Note 7.

Saptamana trecuta, Samsung a oprit vanzarile telefoanelor Galaxy Note 7, urmand sa recheme de pe piaţa 2,5 milioane de aparate din 10 ţari, inclusiv din Coreea de Sud si SUA.

Problemele aparute la modelul de varf Galaxy Noote 7, pe care Samsung il vindea cu circa 890 de dolari, reprezinta o lovitura dura pentru producatorul sud-coreean.

Masura de rechemare a aparatelor cu defecte este fara precedent pentru Samsung si o lovitura serioasa pentru reputaţia sa, in condiţiile in care fiabilitatea era unul dintre principalele atuuri in strategia de vanzari.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top