Connect with us
Sony produce lentile de contact care inregistreaza si reproduc videoclipuri

Știri

Sony produce lentile de contact care inregistreaza si reproduc videoclipuri

Compania Sony a anuntat ca patenteaza lentile de contact SF. De ce sunt fantastice? Acestea pot inregistra si reproduce imagini si videoclipuri.

Mai mult, prin intermediul acestor lentile de contact se va putea primi si trimite informatii sub format video si foto cu ajutorul tehnologiei wireless, scrie IFLScience. Utilizatorii vor putea folosi dispozitivul printr-o simpla clipire. In momentul in care vor inchide ochii, vor vedea tot ce au inregistrat, ca si cum s-ar uita la televizor.

Site-ul Pornhub lanseaza pornografia in realitate virtuala VIDEO

INCREDIBIL. A prevăzut TOTUL acum 40 de ani!

Lentilele de contact vor putea fi incarcate tot cu ajutorul tehnologiei wireless, mai spune Sony. Sony nu este prima companie care se lauda ca va revolutiona tehnologia. Cei de la Google au lansat de curand ochelarii viitorului, cu ajutorul carora poti accesa Internetul oricand si poti sa faci o serie de alte lucruri care pana acum presupuneau dispozitive uriase (laptopuri, telefoane) portabile si greu de incarcat. Google Glasses vor fi folositori si in medicina. Chirurgii ii vor putea folosi in operatiile complicate, acestia avand capacitatea de a vedea corpul uman la nivel microscopic.

Incarcarea ochelarilor Google se va putea face cu orice mufa microUSB, iar conectarea la Internet se va face prin WiFi sau Bluetooth. Legatura cu smartphone-ul este mentinuta printr-o aplicatie numita MyGlass.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top