Connect with us
Moda pentru plinute 2016. O stilista franceza de renume mondial a facut cateva recomandari vestimentare pentru femeile plinute.

Știri

Moda pentru plinute 2016. Sfaturile stilistilor

moda pentru plinute 2016. Kilogramele in plus nu ar trebui sa te impiedice sa porti haine frumoase si sa fii in pas cu moda. Iata cateva sfaturi de moda de la un stilist pentru femeile plinute.

Coleen Bow, o stilista franceza de renume, a oferit cateva sfaturi pentru femeile plinute in ceea ce priveste hainele si tinutele.

Sfaturi de moda pentru plinute 2016 – Fii constienta de atuurile tale si pune-le in valoare!

Chiar daca esti mai plinuta, asta nu inseamna ca nu ai atuuri. Trebuie doar sa iti amintesti de ele! Moda este un instrument cu care trebuie sa stii sa te joci. Coleen Bow le recomanda femeilor plinute sa poarte un decolteu generos, dand in acest sens exemplul decolteului in forma de V. De asemenea, ea mai sfatuieste sa porti haine care sa iti puna in evidenta rotunjimile.

Sfaturi de moda pentru plinute 2016- Fii indrazneata!

Coleen Bow spune ca trebuie sa ramai feminina indiferent de greutate si nu trebuie sa renunti la acest lucru doar pentru ca ai cateva kilograme in plus.

Alege o pereche de pantaloni in care sa te simti bine si care se aranjeaza frumos. Asorteaza pantalonii cu un top care sa iti valorifice decolteul. Nu te feri sa porti accesorii! Schimba-ti coafura si machiajul. In functie de posibilitatile financiare, poti apela la un make-up artist.

Citeste si:Tendinte moda 2016. 12 combinatii de culori pentru garderoba de primavara

Citeste si:5 piese vestimentare din sezonul rece pe care le poti purta in aceasta primavara

Sfaturi de moda pentru plinute 2016 – Alege haine de dimensiuni potrivite

Stilista franceza spune ca ai nevoie de haine de marime potrivita, care sa te puna in valoare. Nu trebuie sa fie prea largi, pentru ca iti vor ascunde toate formele, dar nici prea stramte, ca sa nu iti accentueze stratul adipos. Alege masura care te face sa te simti confortabil.

 

Sfaturi de moda pentru plinute 2016 – Vestimentatia de baza nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta

Blugii, o camasa care sa se deschida si sa lase decolteul la vedere, o bluza lunga, de tip rochie pe care sa o porti fie simpla, fie cu colanti, toate aceste lucruri nu ar trebui sa lipseasca din garderoba ta. O jacheta, un sacou sau o curea deosebita pot sa schimbe tot aspectul tinutei tale vestimentare.

Sfaturi de moda pentru plinute 2016 – Tine cont de forma corpului

Daca o tinuta nu este compatibila cu tipul tau de silueta, mai bine o eviti. Coleen Bow recomanda pentru forma de mar bluzele si rochiile baby doll, care nu urmeaza conturul taliei.

Pentru silueta in forma de para, cu bust bine conturat si solduri late, alege haine voluminoase in partea de sus, care sa se opreasca fie deasupra soldurilor, fie sub ele. Daca stratul adipos este proeminent pe fese, alege pantaloni inchisi, jachete si veste lungi.

Sfaturi de moda pentru plinute 2016 – Alege materiale usoare si fluide

Cand iti alegi un obiect vestimentar, tine cont si de materialul din care a fost creat. Materialele moi, usoare si fluide pica mult mai bine pe un trup cu rotunjimi.

Mare atentie la hainele care contin elastan si se muleaza inestetic! Totodata, ai grija si la materialele groase si reliefate care te maresc vizual.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top