Connect with us
Orice femeie trebuie sa tina pasul cu moda si tendintele actuale, mai ales in materie de machiaj.

Știri

Tendinte in machiaj. Ce FARD trebuie sa porti anul acesta

Orice femeie trebuie sa tina pasul cu moda si tendintele actuale, mai ales in materie de machiaj.

Tendinte in machiaj. Vezi ce fard de pleoape se poarta anul acesta!

MACHIAJ: Ce FARD DE PLEOAPE se poarta anul acesta

1. Culorile mate
Adecvate mai mult pentru un look office, aceste culori se potrivesc de minune pentru o zi de munca la birou sau o intalnire importanta de afaceri. Iti vor pune ochii in evidenta, dar nu te vor face sa ai un aspect incarcat. In plus, culoarea mata este noua tendinta a anului! Le poti combina cu un ruj mat, delicat, de culoare cat mai naturala.

2. Culorile nude
Aceste nuante sunt potrivite daca vrei sa arati cat mai natural. Fie ca ai o masa in familie sau un eveniment mai sobru la care trebuie sa participi, un astfel de tip de fard de ochi este potrivit. Vei fi la moda in noul an si vei arata impecabil pentru orice ocazie.

Citeste si: Tendintele primaverii in machiaj

Citeste si: Cum esti ca persoana in functie de machiajul tau

MACHIAJ: Ce FARD DE PLEOAPE se poarta anul acesta

 

3. Nuantele vibrante
Ai fost invitata la un eveniment formal sau la un eveniment de tip cocktail? Ei bine, trebuie sa te machiezi cu farduri de pleoape vibrante! Aspectul tau va fi unul frumos si cu siguranta vei fi remarcata. Noul An incurajeaza aceste culori! Fii gata de petrecere.

4. Sclipiciul sidefat
Cand te duci in club cu prietenii si vrei sa iesi din anonimat, dar nici sa exagerezi cu sclipiciul, trebuie sa gasesti un echilibru. Tendinta anului 2016 te ajuta: fard de pleoape sidefat cu sclipici. Ochii tai vor capata o sclipire aparte, dar totodata naturala. Trebuie sa aplici putin mascara, un ruj mat intr-o culoare puternica, iar tu vei fi gata de o seara in oras perfecta.

5. Culorile metalice
Culorile metalice se potrivesc unei iesiri inedite – poate o intalnire cu partenerul sau o reuniune de clasa. 2016 sustine aceste culori puternice. Daca vrei sa faci o impresie puternica si placuta, aceasta este nuanta de fard de pleoape pentru care trebuie sa optezi. Nu ezita.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top