Connect with us

Vedete

ACUZATII GRAVE! Ce boala a facut fetita lui Chris Brown de la drogurile tatalui

Rapperul Chris Brown are mari probleme! Mama lui Royalty, Nia Guzman, copil pe care cantaretul nu l-a recunoscut pana recent, vine cu acuzatii extrem de grave.

Micuta de 1 an a fost depistat cu astm, iar principalul vinovat, dupa cum spune Nia, ar fi tatal acesteia, Chris Brown, care fuma iarba in prezenta acestuia precum si in perioada cand Nia era insarcinata.

Recent, Chris Brown a petrecut cateva zile cu fiica sa Royalty, moment din care, asa cum sustine Nia, a inceput sa respire cu dificultate. A mers la medic pentru examinari si doctorii au diagnosticat-o cu astm bronsic.

Nia sustine ca este ingrijorata atat pentru Royalty cat si pentru tatal fetei, intrucat Chris Brown este dependent de droguri si tutun.

Nia l-a rugat de nenumarate ori pe Chris sa isi faca analize deoarece suspecteaza ca drogurile il afecteaza serios si ar avea nevoie de dezintoxicare.

Momentan, Nia primeste o pensie alimentara lunara de 2.000 de dolari de la Chris Brown si isi doreste mai multi bani. Mama fetitei lui Brown se gandeste sa ridice suma lunara la 16.000 de dolari.

Sursa foto: tmz.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top