Connect with us
Adrian Mutu va deveni tata

Vedete

Adrian Mutu va deveni tata. S-au aflat ultimele detalii

Veste foarte importanta pentru Adrian Mutu, fostul fotbalist retras din activitate chiar in acest an. Sandra Bachici, logodnica lui, ii va darui un copil, iar marele moment a fost anuntat cu multa bucurie de cel care in cariera a mai jucat la Inter Milano, Chelsea, Juventus sau Fiorentina. Va fi pentru a patra oara cand Briliantul, asa cum este alintat Mutu de presa sportiva, va deveni tata. ”Peste noua luni, dar nu spun totul acum”, a fost anuntul prin care Mutu a confirmat ca va fi tatic.

Presa tabloida a relatat ca frumoasa poveste de dragoste dintre Adrian Mutu si cea care a fost Miss Romania a cunoscut un pas foarte important cand cei doi s-au logodit la inceputul acestui an in Cuba, pe o plaja exotica. Se pare ca fostul fotbalist ar fi intentionat inca de atunci sa se casatoreasca, dar nu s-a putut pentru ca nu divortase de Consuelo, fosta partenera de viata din Republica Dominicana.

Citeste si: Adrian Mutu s-a retras din activitate! Vezi scrisoarea „Briliantului”!

Rodica Mutu, mama lui Adrian Mutu, batuta de un prieten al fotbalistului

In aceste conditii, fostul fotbalist a solicitat judecatorilor romani sa recunosca decizia de divort dintre el si Consuelo, avand in vedere ca despartirea oficiala a fost deja pronuntata in Republica Dominicana.

”Avocatul meu a depus cererea in instanta, iar termenul a fost stabilit pentru data de 8 septembrie. Pana atunci nu pot sa fac nunta, chiar daca si eu, si Sandra, ne dorim mult acest lucru. Imediat ce este recunoscuta decizia de divort din Republicana Dominicana, facem si nunta. Sper sa se termine cat mai repede”, a declarat Mutu, conform cancan.ro. Fostul fotbalist a mai trecut prin doua casnicii pana in prezent. Prima a inceput in anul 2001, cand Adrian Mutu se casatorea cu Alexandra Dinu, alaturi de care are un copil, pe Mario. Mariajul nu a rezistat mult, iar cei doi au divortat in 2003. In 2005, atacantul se insura a doua oara, cu modelul dominican Consuelo Matos Gómez. Din relatia celor doi au rezultat doi copii: Adriana, nascuta in 2006, si Maya Vega, venita pe lume in 2008.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top