Connect with us
Sora Adrianei Bahmuțeanu, a oferit câteva detalii despre starea de sănătate a vedetei:

Vedete

Adriana Bahmuteanu indragostita! Cine este barbatul care o curteaza insistent FOTO

Adriana Bahmuteanu este din nou indragostita. Un afacerist din Bacau o curteaza insistent si ii face declaratii de dragoste.

Adriana Bahmuteanu este din nou indragostita. Un afacerist din Bacau o curteaza insistent si ii face declaratii de dragoste.

Adriana Bahmuteanu (40 de ani) pare sa fi depasit momentul divortului de Silviu Prigoana, iar dupa un an in care nu a avut nicio relatie, un barbat pare sa ii fi cucerit inima.

Acesta se numeste Mihai, este din Bacau, este pasionat de echitatie si are o afacere in acest domeniu. Adriana Bahmuteanu spune ca acesta o curteaza de foarte mult timp si ii este, totodata, un foarte bun prieten.

Citeste si: Unul dintre cele mai celebre cupluri din Romania in prag de divort

Citeste si:Adriana Bahmuteanu il ataca pe Prigoana: „Regele gunoaielor le da copiilor o pensie de..”

 

„Un an am tinut doliu dupa casnicia mea nefericita. Eu mi-am dorit sa mearga, ba chiar am incercat de mai multe ori sa o repar. Nu am cautat o relatie. As fi putut sa am la orice ora. Eu caut marea dragoste, vreau sa-mi gasesc jumatatea, sa am o casnicie fericita. Pot sa spun ca exista un barbat in viata mea care ma curteaza de 15 ani, de dinainte ca eu sa-l cunosc pe fostul meu sot. Este persoana publica, dar nu vreau sa-i dau numele. Am devenit atat de buni prieteni si ii stiu toate secretele incat nu as vrea sa stricam ce am construit pana acum. La un moment dat a vrut sa intervina intr-o emisiune in care fostul meu sot m-a jignit. Atunci a vrut sa spuna ca el imi da cerul si pamantul, dar eu nu vreau sa ies nici macar la o cafea”, a povestit Adriana Bahmuteanu la Antena 1.

Bahmuteanu si noul ei iubit

Bahmuteanu si noul ei iubit. Captura Antena 1

Adriana spune ca, momentan, nu are o relatie cu Mihai, insa cei doi vorbesc foarte des. Vedeta de televiziune spune ca vrea mai intai sa termine cu operatiile estetice si apoi sa duca povestea dintre ea si pretendentul ei la un alt nivel.

„Nu pot sa spun ca am o relatie cu acest domn. Vorbim la telefon si prin mesaje. M-a invitat de mai multe ori la el, sa vin cu copiii. Am unele rezerve. Este Capricorn ca fostul meu sot.  Mi-a redat pofta de viata. Eram in depresie pana sa-l cunosc. Vreau mai intai sa termin cu operatiile estetice si sa scap de complexe si apoi sa iesim pe la cafele. Domnul doctor mi-a dat barbati la plic. In cazul in care simt lipsa unui anumit lucru, iau pastile de la farmacie. Am niste nervi uriasi, dar ma tratez”, a spus Adriana Bahmuteanu.

foto:freshmag.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top