Connect with us
Anda Adam, mesaj pentru Bianca și Victor după ce au devenit părinți

Vedete

Anda Adam, mesaj pentru Bianca și Victor după ce au devenit părinți

Bianca Drăgușanu și Victor Slav sunt cei mai fericiți după ce au devenit părinți. Cei doi postează aproape zilnic fotografii cu micuța lor pe paginile de socializare.

Printre cei care i-au felicitat că au devenit părinți se află și Anda Adam, fosta iubită a lui Victor Slav. Vedeta le-a urat de bine atât celor doi, cât și micuței Sofia Natalia.

“Le doresc multă sănătate, să le trăiască fetița, să se bucure de un suflet minunat, care a venit pe lume și să dea Domnul să fie o familie puternică, închegată până la sfârșitul vieții”, le-a transmis Anda Adam potrivit libertatea.ro.

De când a devenit mamă, Bianca Drăgușanu se dedică în majoritatea timpului fetiței sale și a lui Victor Slav, Natalia Sofia.

Blonda a postat pe o rețea de socializate faptul că are grijă ca micuței să nu îi lipsească nimic. Bianca a fost matinală și s-a dus să cumpere cele necesare pentru fiica sa.

„Dimineaţa pe răcoare…mami pleca după aprovizionare,” a scris Bianca Drăgușanu pe Facebook, alături de câteva taguri în care își expimră dragostea pentru fiica sa: #binecuvântată #mămică fericită #fetiţa mea #îmiiubescviaţa.

La finalul lunii septembrie, Bianca Drăgușanu a adus-o pe lume pe micuța Natalia Sofia, la aproapte trei ani de când s-a căsătorit cu Victor Slav. Ea a reușit să păstreze sarcina secretă vreme de mai multe luni și a făcut marele anunț când era gravidă în cinci luni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top