Connect with us
Andra este in culmea fericii dupa ce i-a taiat turta micutei sale, Eva

Vedete

Andra i-a rupt turta fetitei si apoi a facut un anunt neasteptat

Sarbatoare mare in familia Andrei si a lui Catalin Maruta. Acestia au organizat o petrecere de ziua artistei, eveniment in cadrul caruia i-au taiat si turta fetitei lor, Eva.

Citeste si: Maya, fiica Antoniei, implineste astazi 6 ani. Ce mesaj i-a transmis vedeta

Citeste si: Andreea Balan, veste-soc: „A trebuit sa anulam tot!”

Andra este in culmea fericirii, mai ales pentru alegerea fetitei de pe tava cu obiecte. Andra a impartasit cu fanii emotia ca fiica sa a ales microfonul, iar acesta este un semn ca ii va calca pe urme.

 

andra si fiica sa

„Inca o seara cu emotii mari pentru noi. Am rupt turta Evei! Va anunt ca are cine sa-mi calce pe urme. A ales microfonul.”, a scris Andra pe pagina sa de Instagram.

A fost o seara plina de emotii si pentru Catalin Maruta, care a recunoscut ca a plans de fericire.

„Stiti povestea aia cu: „Si baietii plang cateodata…de fericire”? Aseara am sarbatorit ziua de nastere a Andrei si i-am rupt si turta Evei. Parca fericirea are zilnic aceeasi infatisare. Familia!”, a scris si Catalin in descrierea unei fotografii pe care a postat-o pe o pagina de socializare.

Andra si Catalin Maruta formeaza unul dintre cele mai sudate cupluri din lumea mondena si au impreuna doi copii, David si Eva. Cei doi s-au cunoscut cand Andra avea doar 19 ani, in cadrul unei emisiuni pe care o modera Catalin Maruta, la TVR 2. Acesta a invitat-o pe cantareata, care era la inceputul carierei, ca cante live.

“Ne-am vazut prima data la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe barbatul cu care mi-as petrece toata viata, mai ales cand avea parul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Cand s-a tuns am inceput sa-l privesc cu alti ochi”, si-a amintit peste ani Andra despre prima intalnire cu cel care avea sa-i devina sot si sa-i daruiască doi copii.

Andra este una dintre cele mai apreciate cantarete de muzica usoara din tara.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top