Connect with us
Aurelian Preda a murit la doar 47 de ani

Vedete

Aurelian Preda a murit la doar 47 de ani

Cantaretul de muzica populara, Aurelian Preda, a murit la doar 47 de ani conform wowbiz.ro.

UPDATE EXCLUSIV:

Elena Merisoreanu a declarat pentru Huff.ro ca Aurelian Preda a murit si ca stirea este reala. Artistul conform celor declarate de Merisoreanu mergea lunar la Viena pentru transfuzii.

UPDATE 22:18

Aurelian Preda a postat pe Facebook in urma cu doar 2 zile

 

Artistul a murit la orele 18.10, intr-o clinica privata din Austria, dupa ce s-a luptat o buna perioada de timp cu o boala incurabila. „Nimic nu l-a mai putut salva! Avea doar 47 de ani, dar destinul a fost necrutator cu el. Dumnezeu sa-l odihneasca”, au spus apropiatii lui Preda, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Pagina de Facebook a artistul s-a umplut de mesaje de durere

aurelian-preda-a-murit

Stire in curs de actualizare.

Cine a fost Aurelian Preda

Fiind meticulos, îi place curăţenia. Ştie să gătească, în special sărmăluţe în foi de viţă şi borş de vită. Oriunde este invitat să cânte, merge fără să stea pe gânduri, fiindcă cântecul este terapia sufletului său.

La prima vedere, pare un om dificil, distant, rece, de neatins. Mai apoi, când te lasă să-i intri în grădina sufletului descoperi contrar aparenţelor că este un om cu o sensibilitate rar întâlnită, sentimental, nobil, original, generos fiind o personalitate adesea fascinantă.

Este născut, acum 41 de ani, la Curtea de Argeş (Muntenia), în zodia Vărsător, într-o familie modestă dar iubitori de folclor, a cântecului popular şi a muzicii lăutăreşti. Are o soră mai mare cu nouă ani, Katy.

A absolvit liceul “Vlaicu Vodă” şi Facultatea de Muzică – “Spiru Haret”. La vârsta de 14 ani, fiindcă părinţii nu aveau posibilităţi materiale, adolescentul Aurelian vindea la un aprozar ca să se întreţină în şcoală.

În 1982, îşi pierde tatăl. Cu mare durere în suflet, solistul povesteşte cu lacrimi în ochi despre moartea părintelui. “Aveam doar 12 ani, când o boală necruţătoare şi fulgerătoare, mi l-a luat pe tata de lângă mine. Era tânăr, avea doar 46 de ani. Datorită lui şi a mamei am crescut cu melodiile populare şi cele de petrecere. Au frumuseţea lor, de neegalat. În rugăciunile mele, îl includ şi pe el, ca Dumnezeu să-l poarte în pace şi lumină veşnică”.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top