Connect with us
Bianca Drăgușanu a fost externată din spital. Cum arată vedeta după ce a devenit mamă

Vedete

Bianca Drăgușanu a fost externată din spital. Cum arată vedeta după ce a devenit mamă

Bianca Drăgușanu a devenit mamă pentru prima dată, luni. Vedeta a dat naștere fetiței sale Sofia Natalia, iar după trei zile cele două au ieșit din spital.

Victor Slav a mers la clinica privată unde a născut soția sa și au fost surprinși de paparazzi cancan.ro chiar la ieșirea din unitatea medicală. Fericit și vizibil emoționant, Victor Slav și-a scos fetița din spital într-un coșuleț, în timp ce Bianca are un imens buchet de flori în brațe.

Sursa foto: cancan.ro

Sursa foto: cancan.ro

Victor Slav a făcur primele declarații emoționante la scurt timp după ce Bianca a născut.

„Este un sentiment minunat, este total altceva din momentul în care-ti ții copilul în brațe, nimic nu mai contează, totul se schimbă parca și în momentul ăla începe altă viață. Am strâns-o în brațe, nu mi-e frica s-o iau in brate, s-o intorc pe toate partile. Sunt foarte pregatit. Am stat in sala si as repeta oricand acest lucru. In 10 minute a fost scoasa Sofia, apoi a mai durat inca o jumatate de ora pana s-a terminat totul”, a declarat Victor Slav la Antena Stars.

Bianca Drăgușanu a devenit cunoscută în urmă cu mai bine de 7 ani. Lumea o cunoștea drept „blonda lui Bote”, deși ea a mai apărut la tv în emisiunea „Din dragoste” prezentată de Mircea Radu. Dupa relațiile furtunoase cu Cătălin Botezatu și ‘prințul’ Adrian Cristea, Bianca a cunoscut fericirea în brațele băiatului de la meteo, Victor Slav.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top