Connect with us
Bianca Drăgușanu și Victor Slav sunt în al nouălea cer de când au devenit părinți. Cei doi au postat o imagine pe Facebook care a adunat mii de like-uri.

Vedete

Bianca Drăgușanu și Victor Slav, într-o ipostază de senzație! Poza care a strâns zeci de mii de like-uri

Bianca Drăgușanu și Victor Slav sunt în al nouălea cer după ce au devenit părinți. Cei doi postează des pe rețelele de socializare despre fiica lor, Natalia Sofia.

Blonda a postat recent un selfie făcut de iubitul său, în care cei doi apar alături de fiica lor. Fotografia postată pe Facebook a adunat rapid peste 63 de mii de aprecieri și sute de comentarii de la fani.

„Un tablou irezistibil, plin de iubire si afectiune! Va felicit pentru tot, sa va traiasca fetita si voi sa fiti sanatosi, ca frumosi sunteti!”, „Un om cu cu capul pe umeri si coloana vertebrala…a reusit sa faca impreuna cu Bianca o familie.Trecutul si reprosuri le-au depasit si au lasat totul in spate.Bravo, felicitari.”, sunt câteva dintre mesajele primite de cei doi din partea prietenilor virtuali.

Citește și: Bianca Drăgușanu le-a închis gura celor care au spus că nu a născut. Ce dovadă a arătat în direct

La finalul lunii septembrie, Bianca Drăgușanu a adus-o pe lume pe micuța Natalia Sofia, la aproapte trei ani de când s-a căsătorit cu Victor Slav. Ea a reușit să păstreze sarcina secretă vreme de mai multe luni și a făcut marele anunț când era gravidă în cinci luni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top