Connect with us
Brigitte Sfat a publicat un nou mesaj dur la adresa lui Ilie Nastase, dupa ce a anuntat pe Facebook ca va divorta de fostul tenismen.

Vedete

Brigitte Sfat, un nou mesaj dur pentru Ilie Nastase: „Iti multumesc ca…”

Brigitte Sfat a anuntat ca divorteaza de Ilie Nastase, acuzand infidelitatile fostului mare tenismen al Romaniei. Dupa ce a anuntat pe pagina sa de Facebook ca mariajul dintre ea si Nastase se incheie, aceasta continua sa il atace pe actualul senator.

Marul discordiei dintre cei doi o constituie o presupusa relatie a lui Ilie Nastase cu o blonda misterioasa. Potrivit cancan.ro, femeia care a dus la divortul sotilor Nastase s-ar numi Cici, paparazii tabloidului surprinzandu-l pe fostul numar unu mondial ATP in cateva vizite la casa acesteia.

Brigitte Sfat a reactionat dur la aceste informatii si l-a atacat pe Nastase pe pagina sa personala de Facebook: „Bravo Ilie, iti multumesc ca asa ma rasplatesti pentru toate eforturile pe care le fac sa te scot din probleme”, a scris Brigitte pe reteaua de socializare.

Citeste si: Ilie Nastase si Brigitte Sfat divorteaza. Anuntul a fost facut pe Facebook

Reamintim ca sotia lui Ilie Nastase a anuntat ca in cursul zilei de joi ca divorteaza de acesta, sustinand ca el a inselat-o:” Dupa cum deja v-ati dat seama, drumul meu si al sotului meu se cam desparte pentru ca eu am propriile mele probleme, de sanatate, si nu imi pot permite sa ma mai las pe locul doi…. Alegerea a facut o ca de obicei, el”, a scris Brigitte (39 de ani) pe Facebook.

Fostul manechin are probleme grave de sanatate, dupa ce i s-au descoperit doua tumori.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top