Connect with us
Bucurie în familia cântărețului Jorge. Soția lui este însărcinată

Vedete

Bucurie în familia cântărețului Jorge. Soția lui este însărcinată

Jorge este în culmea fericirii! Soția sa este însărcinată. Cei doi au mers pentru prima dată împreună la o emisiune tv și au dat vestea în direct.

„E prima dată când suntem împreună la TV. E prima ei experienţă de acest gen. Urmează să vă spun o veste senzaţională. O să devenim părinţi pentru prima dată împreună. Nu numai împreună, ci vom avea trei copii împreună. De mic visam să am trei copii, dar nu credeam că se va îndeplini. Avem marea fericire de a deveni din nou părinţi. Ştii cât am munci la treaba asta?! Am aşteptat să iasă toate analizele bine”, a povestit George la o emisiune tv.

Cei doi s-au fotografiat în timp ce se aflau în cabinetul medicului ginecolog.

„Primul selfie cu bebe. Mă simt foarte norocos, dar în același timp am și emoții. Este primul nostru bebe împreună și familia se mărește. Vom fi 5. Suntem foarte fericiți. E încă o dovadă a faptului că dacă îți dorești cu adevărat ceva, se împlinește. Doar cu credință am reușit! Le ținem pumnii tuturor celor care își doresc, dar nu au reușit încă. Le trimitem multă energie pozitivă și gânduri bune”, au anunțat cei doi și pe Facebook.

Cei doi mai au câte un copil din căsătoriile anterioare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top