Connect with us
Dupa ce Valentina Pelinel l-a nascut pe micutul Milan Cristian, fosta sotie a lui Cristian Borcea, Mihaela Borcea, a facut un gest surprinzator.

Vedete

Ce gest a facut Mihaela Borcea dupa ce Valentina Pelinel a nascut

Valentina Pelinel a nascut pe 8 iunie un baietel pe nume Milan Cristian, care a primit nota zece la nastere. Initial, fosta nevasta a lui Cristian Boureanu a vrut sa-si aduca pe lume baietelul pe cale naturala, insa dupa cate ore de travaliu, medicii i-au facut o operatie de cezariana, intrucat placenta risca sa devina toxica pentru bebelus.

Valentina Pelinel se simte in al noualea cer dupa nastere, dovada fiind postarile sale de pe Facebook. „Casa e plina de flori si cadouri pentru Milan Cristian, iar mama (adica bunica) gateste bun.Si cireasa de pe tort, ne-a topit pe toti cu dragalasenia lui. S-a lasat asteptat, pentru ca e atat de minunat! Multumesc”, este unul dintre mesajele pe care blonda le-a postat pe reteaua de socializare in ultima vreme, alaturi de imagini cu bebelusul.

Dupa ce Cristi Borcea i-ar fi trimis flori si cadouri Valentinei Pelinel dupa ce aceasta l-a adus pe lume pe Milan Cristian, Mihaela Borcea, fosta sotie a afaceristului, a facut si ea un gest surprinzator.

Mihaela Borcea s-a dus impreuna cu cei trei copii pe care ii are cu fostul actionar al clubului Dinamo la Valentina Pelinel, dupa ce aceasta a ajuns acasa cu Milan Cristian, aducandu-i daruri, sustin surse citate de Cancan.ro.

Citeste si: Valentina Pelinel dezvaluie cine e tatal copilului

Citeste si: Decizia luata de BORCEA din spatele gratiilor: Mihaela, Alina si Valentina nu mai au voie sa…

Pe de alta parte, Cristi Borcea pare sa se fi decis sa isi recunoasca oficial copilul. Persoane apropiate omului de afaceri au spus pentru WOWbiz ca omul de afaceri ar fi trimis o foaie oficiala prin care isi exprima dorinta de a fi trecut in acte ca tata al lui Milan Cristian.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top