Connect with us
Vineri, Antena 3 a organizat un miting in Piata Constitutiei, dupa scandalul dintre trustul Intact si ANAF.

Vedete

Ce vedete au fost la mitingul Antena 3

Dan Captos, Simona Gherghe, Mirela Boureanu Vaida, Mircea Badea, Dani Otil, Mihai Gadea, dar si Irina Loghin au fost vineri in Piata Constitutiei la mitingul Antena 3.

Un miting de solidaritate organizat de Antena 3 a avut loc vineri, incepand cu ora 15.00 in fata Parlamentului. Vedetele trustului Intact au venit la aceasta actiune, alaturi de mii de oameni.

Simona Gherghe si Dan Capatos au multumit telespectatorilor pentru faptul ca ii urmaresc zilnic. „E un prilej foarte bun sa ne intalnim. Faptul ca ei ne aleg pe noi inseamna ca ne facem treaba bine si veau sa le multumesc”, a declarat Simona Gherghe, vineri, pentru Antena 3. „Sunt milioane de telespectatori care ne urmaresc iar acum putem sa-i privim in ochi si sa le multumim”, a spus Dan Capatos.

Vezi si: Tudor Chirila il ataca dur pe Iohannis pentru implicarea in scandalul ANAF – Antena 3

Antena 3 si celelalte posturi ale trustului Antena Group au organizat mitingul, dupa ce inspectorii ANAF au descins la sediile confiscate ale redactiilor de stiri si in cladirea Antena Group pentru a transmite o notificare de evacuare in termen de cinci zile, maine fiind ultima zi.

La acest miting al Antena 3 din Piata Constitutiei a participat si Irina Loghin, cea care a implinit astazi 77 de ani. Interpretei de muzica populara i s-a cantat „La multi ani” de catre publicul alcatuit in mare parte din participanti de varsta a treia.

foto:inpolitics.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top