Connect with us
Crina Matei și Bogdan Zmafir și-au anunțat despărțirea, dar acum sunt împreună: "Vrem să rămână un mister"

Vedete

Crina Matei și Bogdan Zmafir și-au anunțat despărțirea, dar acum sunt împreună: „Vrem să rămână un mister”

În urmă cu nici o săptămână Crina Matei a anunțat că s-a despărțit de iubitul ei, Răzvan Zamfir. Anunțul l-a făcut pe pagina sa de socializare indicând și motivele care au dus la această decizie.

„Când poveştile frumoase au un sfârşit. Când posesivitatea şi dorinţa de a controla viaţa celui iubit devin obsesie. Când înţelegi că e bine să te opreşti“, a scris Crina Matei pe Facebook.

Însă, povestea lor a luat acum o altă întorsătură.

„Suntem oameni în primul rând şi aşa trebuie să rămânem. Eu am mai vorbit cu voi, noi vom fi văzuţi împreună orice s-ar întâmpla. Trebuie să fim oameni aşa cum trebuie. Nimic nu o să ne despartă din colaborări. Suntem oameni civilizaţi şi indiferent ce presiuni sunt, trebuie să rămânem exact pe fondul pe care l-am stabilit şi să nu ne schimbăm traiectoria. Vrem să rămână mister dacă suntem împreună sau nu. Trebuie să ştim doar noi, atât. Trecem prin momente foarte tensionate. avem multă treabă, deplasări şi înseamnă multă oboseală”, au spus Crina Matei şi Bogdan Zamfir, la Antena Stars.

Bogdan și Crina au fost împreună preț de câteva luni. Între cei doi era o diferență de 20 de ani, el având 24 de ani, iar ea 44. Vara trecută, cei doi s-au fotografiat în ipostaze fierbinți pe litoral și au mers împreună la tot felul de evenimente.

Înainte de a fi împreună cu Bogdan, Crina a avut o relație cu țambalagiul Marius Mihalache, terminată în anul 2009. După acel moment, actrția a devenit foarte discretă cu viața personală.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top