Connect with us
Cristi Toporan, primul iubit al Elenei Băsescu, a murit la vârsta de 35 de ani

Știri

Cristi Toporan, primul iubit al Elenei Băsescu, a murit la vârsta de 35 de ani

Cristi Toporan, primul iubit al Elenei Băsescu, a murit. Bărbatul, în vârsta de 35 de ani, s-a stins într-un spital din Germania, după ce a pierdut lupta cu o boală crâncenă. Cristi Toporan a avut o relație cu Elena Băsescu de aprximativ trei ani, pe vremea când amândoi erau studenți.

Citește și: TRAGEDIE! Un tânăr fotbalist a murit într-un accident rutier

Citește și: Accident cumplit de tren!

Citește și: Motivul divortului dintre Elena Basescu si Sida

Însă, potrivit presei mondene, marea iubire a lui Cristi Toporan a fost Diana Alexandra, fiica lui Adriean Videanu și a Mioriței Videanu. Acceștia au fost surprinși în mai multe ipostaze împreună și din imagini se putea observa dragostea dintre ei. Din păcate însă, după un an și jumătate de relație, Cristi Toporan a fost diagnosticat cu o boală cruntă: cancer la gât.

„Se plângea de dureri și-a făcut mai multe analize în România, dar rezultatele erau normale, nu părea să fie ceva serios. Când a ajuns în Austria, pentru investigații complete, verdictul a căzut ca o piatră de moară!”, a povestit pentru wowbiz.ro unul din prietenii apropiați ai lui Cristi.

Familia Videanu l-a susținut și l-a ajutat pentru tratamente de specialitate. După mai multe vizite la medicii din străinătate, verdictul părea a fi unul favorabil. Astfel că, el s-a întors în România și a stabilit de comun acord cu fiica lui Videanu că este cel mai bine să ia o pauză.

Deși în prima fază, în luna august, bărbatul reușise să învingă boala, acum bătălia a fost pierdută.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top