Connect with us

Vedete

Cum arată locuința lui Jennifer Lopez. Are 13 bai, un amfiteatru și o sală de masaj

Jennifer Lopez deține un adevărat palat în cartierul Bel Air, pentru care a scos din buzunar 28 de milioane $. Locuinta, care a fost deținută anterior de actrița Sela Ward, a fost scoasă la vânzare la prețul de 39 milioane $, dar cântăreața a reușit să plătească mai puțin decât suma cerută, potrivit TMZ.

casa-lui-jennifer-1

Construită în 1940, dar reconstruită ulterior, cu lemn din structuri de epocă din Mississippi și Louisiana, casa principală are două pensiuni, cu un pod pietonal, o vie, un amfiteatru în aer liber de 100 de locuri și o piscină imensă.

casa-lui-jennifer-2

La interior, lăcașul generos are cinci dormitoare, 13 băi, un teatru de 30 de locuri, o sală de masaj, un pub la parter, trei birouri, camere dressing.

casa-lui-jennifer-3

În cazul în care v-ați gândit că nu este suficient spațiu, v-ați înșelat! Curtea casei are terase, poteci de mers pe jos, trasee pentru mașină, o cascadă, un bazin de înot cu plajă de nisip, un duș în aer liber.

Tot în curtea palatului există: o cabană, un pod acoperit, un teren de golf în miniatură, o zonă de divertisment. În plus, tot în curte există o bucătărie complet utilată, o grădină de legume, dar și un amfiteatru care poate găzdui 100 de persoane ( asta în cazul în care Jennifer Lopez vrea să-și facă propriul spectacol în curte).

În video de mai jos aveți mai multe imagini atât din interior cât și din exteriorul palatului deținut de Jennifer Lopez.

Cam asta înseamnă viața unui star!

1 Comment

1 Comment

  1. Masaj la domiciliu

    2020-05-01T09:12:56+03:00 at 9:12

    Unii oameni mor de foame iar alții au 13 bai,nu spun sub forma de hate, cred ca a muncit mult dar este o discrepanta prea mare între viata de sărac și viata de bogat!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top