Connect with us
Gabriela Cristea împlinește astăzi 42 de ani. Ce mesaj i-a transmis Tavi Clonda

Vedete

Gabriela Cristea împlinește astăzi 42 de ani. Ce mesaj i-a transmis Tavi Clonda

Gabriela Cristea își aniversează astăzi ziua de naștere. Prezentatoarea emisiunii „Te vreau lângă mine” împlinește vârsta de 42 de ani. Primul care a surprins-o de ziua sa de naștere a fost chiar soțul ei, Tavi Clonda.

„La multi ani,scumpa mea sotie! Tot binele din lume sa vina la tine pentru sufletul tau curat si bun! Te vreau langa mine!”, a scris Tavi Clonda pe rețeaua de socializare.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizz-ul românesc. Cei doi sunt împreună atât acasă, cât și la locul de muncă, întrucât ei sunt colegi de platou la emisiunea „Te vreau lângă mine”, difuzată de Kanal D.

Gabriela Cristea a oferit detalii picante despre relația cu soțul ei. Realizatoarea TV a dezvăluit unul dintre secretele fericirii lor. “Dimineata nu ma trezesc cu zambetul pe buze. In prima ora dupa ce ma trezesc… n-ai vrea sa fii de fata cu mine ca sunt destul de ursuza. Saracul Tavi! Sotul meu si-a invatat lectia, stie ca n-are voie sa ma supere, n-are voie sa aprinda lumina, n-are voie sa vorbeasca cu mine in primul sfert de ora, si dupa aceea discutam.

Nu-mi pregateste cafeaua, pentru ca nu beau cafea. Este vorba despre tabietul de a ma trezi. Mie imi place sa ma trezesc incet, linistit, sa cante pasarelele, sa fie armonie, sa fiu zen. Daca ma trezesti in agitatie sau daca ma scol tarziu intr-o dimineata… aoleu. Dar imi revin repede”, a mărturisit Cristea, pentru wowbiz.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top