Connect with us
Imagini de infarct cu Kim Kardashian. S-A VAZUT TOT!

Vedete

Imagini de infarct cu Kim Kardashian. S-A VAZUT TOT!

Kim Kardashian naste controversa dupa controversa. Vedeta care are un reality-show de mare succes difuzat in Statele Unite ale Americii a aparut in public intr-o vestimentatie care dezvaluia aproape tot ce si-ar dori sa vada un barbat.

Luni seara, Kim a participat la un eveniment al revistei Vogue, editia britanica, sustinut la Roma. Vedeta a zburat din SUA pana in Italia impreuna cu sotul ei, cunoscutul rapper Kanye West.

Curiosii au putut sa o vada pe vedeta care purta o rochie lunga despre care chiar ea spunea ca este camuflajul perfect pentru un eveniment unde nu isi permite sa apara mai putin imbracata.

VIDEO: Kim Kardashian a fost atacata in timpul unui eveniment!

CAMPANIE incredibila pentru transsexualul BRUCE JENNER! Ce fac acesti barbati pentru tatal lui Kim Kardashian nu are pereche!

Criticii sustin ca tinuta ei nu a fost nici pe departe una 100% decenta si asta pentru ca s-a putut observa perfect forma sanilor. Vezi mai jos fotografia care a incins Internetul:

Imagini de infarct cu Kim Kardashian. S-A VAZUT TOT!

Kim Kardashian are doi copii cu Kanye West: North si Saint. Vedeta a provocat numeroase scandaluri de-a lungul timpului cu fotografiile in care aparea goala, fie ca era vorba de pictoriale pentru reviste de mare tiraj sau poze postate chiar de ea pe conturile de socializare. Una dintre pozele cu pricina o puteti mai jos:

Imagini de infarct cu Kim Kardashian. S-A VAZUT TOT!-3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top