Connect with us
ÎMPĂCARE neaşteptată în showbizul românesc. A iertat-o de tot, de dragul copiilor!

Vedete

ÎMPĂCARE neaşteptată în showbizul românesc. A iertat-o de tot, de dragul copiilor!

ÎMPĂCARE-ŞOC! Cântăreţul Mike Diamondz a şi-a iertat fosta parteneră, de dragul copiilor, iar dezvăluirea a fost făcută într-o înregistrare pentru emisiunea „Star chef” de la Antena Stars.

Mike se plângea în ultima vreme că era şi mamă, şi tată pentru fetiţele sale. Artistul nu a vrut să se despartă definitiv de soţia sa, care acum trăieşte într-o ţară africană. Diamondz a acceptat ca soţia lui să fie mamă prin corespondenţă pentru ca micuţele să nu sufere din cauza absenţei acesteia din viaţa lor.

Fetiţele vorbesc cu mama lor plecată în Africa la orice oră doresc, semn că Mike a revenit la gânduri mai bune în ce o priveşte pe femeia din viaţa sa.

Doliu în familia Boureanu: „Dumnezeu să te ierte!”

Simona Halep, in centrul unui scandal! Ce acuzații i se aduc

„Am o soţie superbă pe nume Destiny şi două fetiţe. Am cucerit-o simplu. Am văzut-o, m-am dus direct la ea să-i spun că îmi place şi că vreau să o invit la o întâlnire, dar, ca să vezi situaţie, am început să mă bâlbâi, am stat să îmi caut cuvintele până am reuşit să scot ceva pe gură.

impacare-neasteptata-in-showbizul-romanesc-a-iertat-o-de-tot-de-dragul-copiilor-1

Însă ei i-a plăcut şi de atunci am rămas împreună. A fost dragoste la prima vedere. Acum vreau să spun că sunt un tată sever, însă cele două sunt fete cuminţi, dar au personalităţi diferite şi puternice. Eu am şapte surori şi sunt cel mai mare dintre fraţi. În total suntem nouă. Am fost primul şi totodată fratele protector”, declara în urmă cu câţiva ani Mike, scrie spynews.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top