Connect with us
Irina Boureanu, fosta soție a lui Cristian Boureanu, a făcut acuzații șocante la adresa fostului deputat, în scandalul dintre acesta și fiica sa.

Vedete

Irina Boureanu, acuzații șocante despre fostul soț: „O bate pe Ioana de…”

Irina Boureanu, fosta nevastă a lui Cristian Boureanu, a făcut mărturisiri șocante despre comportamenul omului de afaceri față de fiica sa, Ioana.

Femeia spune că Ioana Boureanu a fost exmatriculată tocmai din cauza lui, întrucât acesta ar fi făcut scandal la școala unde învăța fata și ar fi amenințat copiii de acolo.

„Poliția o să stabilească adevărul. Dar atât pot să vă spun. Ioana nu a fugit de acasă. El (Cristian Boureanu n.r) a știut foarte bine că fata este cu mine. Al doilea lucru pe care vreau să îl spun este că s-a tot discutat despre cât de cuminte este Ioana și că a fost examtriculată de la școală. Da, a fost exmatriculată, dar din cauză că tatăl ei a tot fost pe la școală și a făcut niște scandaluri. A amenințat copiii, a țipat, ăsta este motivul pentru care a fost mutată de la școală, nu altul. Povestea asta e mai specială așa pentru dumneavoastră, că de abia acum s-a aflat. Dar nu este prima oară când se întâmplă, nu este prima oară când depunem plângeri, mergem la Protecția Copilului și e bătută. Doar că acum s-a aflat”, a mărturisit femeia la PRO TV.

Citește și: Laura Dinca, iubita lui Boureanu, dezvăluiri despre Ioana: „Are un anturaj prost și a ajuns să…”

Irina Boureanu susține că a depus plîngere contra lui Cristian Boureanu și îl acuză pe acesta că își bate fiica încă de când aceasta avea doi ani. „O bate de când era mică, de la doi ani. În țara asta se pot face puține lucruri cu un om violent. Am mai încercat să fac în așa fel să fie bine pentru copil. Cum am știut eu și cum m-am priceput”.

Citește și: Cristian Boureanu, dezvăluire în lacrimi: Îmi reproșez că…”

Fosta sotie a lui Cristian Boureanu a mai spus și că el „lovește pe toată lumea care este mai puțin puternică decât el”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top