Connect with us
Justin Bieber vine în România. Când va avea loc concertul

Vedete

Justin Bieber vine în România. Când va avea loc concertul

Fanii lui Justin Bieber au motiv de sărbătoare. Idolul adolscenților din întreaga lume vine în România în prima parte a anului viitor.

Bieber (22 ani), se află deja în plin turneu european până la sfârșitul anului, serie de concerte ce va continua se pare și anul viitor. Un principal organizator de evenimente concertistice majore în România a parafat înțelegerea cu managementul starului de origine canadiană pentru un show de anvergură al solistului protejat și lansat de un alt star major al muzicii mondiale, Usher, potrivit libertatea.ro.

Cine este Justin Bieber

La doar 16 ani, Bieber a devenit cel mai tânăr artist solo din istorie al cărui album a atins locul 1 în Billboard 200, după performanța asemănătoare atinsă de Stevie Wonder din 1963. În 2011 Bieber a ocupat locul secund în clasamentul Forbes la capitolul ”cele mai bine plătite celebrități de până în 30 de ani” cu 53 milioane câștigate într-o perioadă de 12 luni. Bieber este sigurul solist din istoria modernă a muzicii care are toate cântecele de pe un album în clasamentul muzical US Hot 100.

În 2014, Bieber a ajuns chiar și după gratii, după ce a fost prins conducând fără permis și sub influența alcoolului. El s-a opus arestării și i-a înjurat pe polițiști, însă ulterior a fost eliberat pe o cauțiune de 2.500 de dolari.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top