Connect with us

Vedete

La două zile după divorț, Andreea Marin a făcut anunțul: ”Am o surpriză pentru voi…”

După ce a anunțat joi ca mariajul său cu Tuncay Ozturk a luat sfârșit, Andreea Marin își continuă proiectele, iar în această dimineață le-a făcut prietenilor o mare surpriză.

Aseară, vedeta le-a arătat prietenilor săi că a decorat un dovleac alături de Violeta, iar astăzi, aceasta se pregătește să ajungă la Chișinău, acolo unde se va întâlni cu mai multe femei, în cadrul proiectului său, ”Prețuiește viața”.

Aşa se face că ea a făcut următorul anunţ pe Facebook, care a luat pe toată lumea prin surprindere:

„Pentru că tot vin spre Moldova, am o surpriză pentru voi: în curând, colecția ANDREEA MARIN, pregătită împreună cu o creatoare talentată de la Chișinău, care a semnat și tinuta mea delicată de la Gala Atipic Beauty. La evenimentul ”Prețuiește Viața”, organizat de Women’s Summit Moldova, voi purta prima creație din noua noastră colecție, pe care o veți găsi, în scurt timp, și online. Un gând bun! Pe curând!“, a scris Andreei Marin pe pagina sa de socializare.

Citește și: Andreea Marin a răbufnit! „Vinovatul e…”
Joi, Andreea și-a anunțat fanii și prietenii virtuali că a decis împreună cu Tuncay Ozturk să încheie mariajul de trei ani.

„Oameni dragi,
Cum bine știți, am învățat să prețuiesc viața și în momentele sale de lumină, și în cele întunecate. Uneori, suprizele vieâii nu sunt întocmai plăcute. Sunt momente în care, chiar dacă inima te îndeamnă să rămâi unde te afli, trebuie să ai tăria de a pune pe primul plan respectul de sine și să mergi mai departe. O hotărâre grea a survenit în aceste zile în viața mea: divorțul. Din respect pentru sentimentele profunde investite în ultimii ani în căsnicia mea, vă rog pe voi, prietenii de aici, dar și pe colegii din mass-media, să înțelegeți că nu doresc să mai fac nicio referire publică cu privire la acest subiect. Vă rog tare mult să ne respectați dorința de liniște și intimitate, mie și fiicei mele. Un divorț este dureros, dar întotdeauna v-am spus și cred și astăzi că acesta nu este un obstacol de nedepășit. Nu voi pune pe umerii nimănui ceea ce port acum în suflet, dimpotrivă, vă rog să ne înțelegeți nevoia firească de discreție. O mamă nu e niciodată singură. Ca femeie și mamă, am multe motive să îmi continui viața clădind și zâmbind”, a scris pe Facebook Andreea Marin joi dimineața și a luat prin surprindere pe toată lumea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top