Connect with us
Laura Bretan văzută de străini marea câștigătoare Eurovision 2019

Vedete

Laura Bretan a pierdut finala „America’s Got Talent”. Premiul, câștigat de o cântăreață de 12 ani

Laura Bretan a pierdut finala de la ”America’s Got Talent”, în fațăa lui Grace VanderWaal, o cântăreaţă la ukulele în vârstă de 12 ani,

Concursul „America’s Got Talent” şi-a anunţat în noaptea de miercuri spre joi câştigătorul din 2016, iar acesta nu este un învingător surpriză. ”Orice persoană care se conectează constant pe Facebook şi YouTube ar fi putut probabil să prezică numele cştigătorului”, afirmă usatoday.com, citat de news.ro.

Grace VanderWaal, în vârstă de 12 ani, care a câştigat milioane de admiratori online cu fiecare dintre evoluţiile sale din acest concurs, în timpul căruia acântat la ukulele şi a interpretat piese folk, a câştigat cea de-a 11-a ediţie a concursului şi, totodată, marele premiu de 1 milion de dolari şi un contract care îi va permite să susţină concerte în Las Vegas.

Finala emisiunii s-a desfăşurat pe parcursul a două seri consecutive, iar numele câştigătorului – desemnat pe baza voturilor exprimate de telespectatorii americani – a fost anunţat după cea de-a doua rundă de reprezentaţii, în noaptea de miercuri spre joi, la Los Angeles.

A doua gală a finalei concursului ”America’s Got Talent” a început miercuri seară la ora locală 20.00 (joi dimineaţă, 03.00 ora României, n.r.) şi a durat puţin peste două ore. În această emisiune, întreruptă de numeroase reclame, a inclus reprezentaţii live ale finaliştilor, comentarii spumoase ale membrilor juriului şi câţiva invitaţi surpriză, precum legendara cântăreaţă Stevie Nicks, solista trupei Fleetwood Mac.

Citește și: Laura Bretan, senzațională în finala America’s Got Talent! Ce melodie a cântat VIDEO

Primii cinci finalişti care au fost eliminaţi au fost: Tape Face, Linkin Bridge, Sofie Dossie, Laura Bretan şi Viktor Lee.

Topul 5 al finalei a fost compus, în ordine, din următorii concurenţi: Grace VanderWaal, The Clairvoyants, Jon Dorenbos, Brian Justin Crum şi Sal Valentinetti.

În emisiunea de miercuri seară, soprana de origine română Laura Bretan, în vârstă de 14 ani, a cântat alături de grupul Il Volo, compus din trei interpreţi italieni de muzică clasică.

”A fost o onoare pentru mine să împart scena cu voi”, a scris Laura Bretan pe reţelele de socializare, după încheierea emisiunii.

Cu o seară înainte, marţi, în prima gală de reprezentaţii a finalei concursului, Laura Bretan interpretase aria ”O mio babbino caro” din opera ”Gianni Schicchi” de Giacomo Puccini.

Laura Bretan, o adolescentă de origine română, s-a născut în Statele Unite ale Americii şi locuieşte în Chicago. Ea a fost îndemnată să participe la ”Românii au talent” de către bunicul ei, care a murit în urmă cu un an.

La începutul lunii iunie, Laura Bretan a câştigat marele premiu, în valoare de 120.000 de euro, în finala celui de-al şaselea sezon al emisiunii de divertisment ”Românii au talent”, difuzată de Pro TV.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top