Connect with us
Laura Cosoi, alături de Smiley la un eveniment important pentru artist

Vedete

Laura Cosoi, alături de Smiley la un eveniment important pentru artist

Eveniment important în viața profesională a lui Smiley. Artistul și-a lansat aseară, 29 septembrie, un nou proiect. Este vorba de o locație în care va susține concerte, situată la parterul blocului în care se află și „HaHaHa Production”.

Alături de Smiley au fost atât artiști cu care acesta lucrează, dar și prietenii său apropiați. Potrivit click.ro „Alllive” este noul club patronat de Andrei Maria (Smiley).

Printre vedete și prieteni de-ai lui Smiley s-au numărat și două persoane publice care au atras toate privire. Este vorba de Laura Cosoi, fosta iubită a artistului, și actualul ei soț, Cosmin Curticăpean. Chiar dacă s-au despărțit, cei doi au păstrat legătura și au rămas prieteni. Laura Cosoi și-a susținut fostul iubit și chiar a postat pe pagina sa de socializare un live din cadrul evenimentului, un moment din recitalul lui Smiley.

Sunt prieteni și chiar au avut o colaborare împreună. Potrivit click.ro, Smiley a compus melodia de pe coloana sonoră a serialului „Vertically Taste” (emisiunea de gătit a Laurei, difuzată pe canalul personal de Youtube.

Printre cei care au mai participat la eveniment s-au numărat Sore, Șerban Cazan, Andreea Bănică, Adda și Corina.

Laura Cosoi și Smiley au fost împreună 5 ani. Deși se iubeau și emanau fericire ori de câte ori ieșeau în public, cei doi au decis că cel mai bine ar fi să o ia pe drumuri separate. Însă, au rămas prieteni. S-au despărțit în 2012. Anul trecut, Laura Cosoi s-a căsătorit cu Cosmin Curticăpean, un om de afaceri, în timp ce Smiley nu și-a prezentat până acum vreo iubită oficială.

Laura Cosoi, în vârstă de 33 de ani, s-a căsătorit pe 8 august 2015 cu Cosmin Curticăpean, în vârstă de 38 de ani, la Iaşi, oraşul natal al actriţei.

Laura Ana Cosoi este o actriță din România, care a devenit cunoscută după rolul „Adina” din serialul „La Bloc”, difuzat la Pro Tv.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top