Connect with us
Lovitură grea pentru Luminiţa Anghel. Ce se întâmplă cu fetiţa adoptată

Vedete

Lovitură grea pentru Luminiţa Anghel. Ce se întâmplă cu fetiţa adoptată

După ce s-a împăcat cu fiul ei, David, Luminiţa Anghel are de trecut o nouă cumpănă. Îndrăgita artistă a rămas fără fetiţa ei adoptată, pe care a disputat-o cu mama naturală. În acest moment, fiica Luminiţei Anghel a rămas fără grija niciuneia dintre mame. Acum este îngrijită de o asistentă socială şi plânge în fiecare zi după mama ei.

Povestea Măriucăi este cunoscută de toată România. Fetiţa de 10 ani a avut parte de o copilărie destul de dificilă. Primii 3 ani i-a petrecut într-un orfelinat, fără dragostea mamei, fără căldura părintească. După primii 3 anişori petrecuţi la casa de copii, aceasta avea sa vadă ce înseamnă să trăieşti într-o familie, ce înseamnă ca cineva să te iubească.

Luminiţa o înfiase si erau fericite împreună, dar asta numai până în 2014 când mama naturală a fetei, Angelica Constantin şi-a cerut drepturile asupra fetiţei. Fetiţa a ajuns din nou în grija statului.

David Puscas spune de unde a inceput razboiul cu Luminita Anghel: „Am fost intr-o perioada…”

Luminita Anghel, noi dezvaluiri despre relatia cu David: „Puteam foarte bine sa…”

”În urma anchetei sociale, s-a stabilit că mama nu are o locuinţă şi nici un serviciu stabil. Plus că au fost informaţii că-l trimitea pe fratele ei la cerşit. Astfel că s-a impus plasamentul de urgenţă al Măriucăi la SOS Satele Copiilor, din Capitală. Mama are drept de vizitare o dată la două săptămâni, miercurea, timp de două ore.

Micuţa este timorată, îi este frică de mama sa. Stă agăţată de piciorul mamei sociale şi îşi revine greu după ce pleacă femeia, care de cele mai multe ori e pusă pe scandal”, au declarat surse oficiale pentru ziarul Click.

”E un copil puternic, a trecut bine peste toată perioada, s-a adaptat. Face dansuri moderne, învaţă bine la şcoală. Întreabă mereu de mama Lumi, când vine să o vadă”, povesteşte Iulia, una dintre asistentele sociale pentru acelaşi ziar.

Pe lângă Măriuca, Iulia mai are grijă de alţi 3 copii amărâţi. Cu toţii locuiesc într-una dintre cele 12 case de la SOS Satele Copiilor.

1 Comment

1 Comment

  1. Lory

    2016-10-16T07:47:07+03:00 at 7:47

    Atat este capabil statul roman: sa- si bata jioc de copii, de propriul popor. Justitia… DE KAKAT.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top