Connect with us
Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali, a criticat-o dur pe Adelina Pestrițu, după ce aceasta s-a despărțit de Speak.

Vedete

Lucian Becali o face praf pe Adelina Pestrițu: „Se f**e pe….”

Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali, a reacționat după despărțirea dintre Adelina Pestrițu și Speak. Acesta a postat un mesaj foarte dur la adresa brunetei, presărat cu insulte.

„Adelina Pestrițu și Spic s-au despărțit, asa da tragedie națională. Ce reconversia creditelor din franci elvețieni, ce blocare metroului pentru 4-5 ore, ce inundații în Galați, asta tragedie…S-o fi săturat săraca femeie de unde se f…pe 3-4-5.000 euro, să te f… doar pe frumusețe și de plăcere, nu e rentabil…”, a scris Lucian Becali pe contul său de socializare, postare primind multe aprecieri și comentarii din partea fanilor săi.

lucian-becali-adelina-pestritu

La începutul acestei săptămâni, Adelina Pestrițu a anunțat că s-a despărțit de cântărețul Speak, cel cu care avea o relație de peste doi ani de zile.

„Dragi prieteni, îmi sunteţi mereu aproape şi va mulţumesc pentru susţinerea voastră care în fiecare zi mă face să mă simt iubită. De aceea, îmi doresc să aflaţi de la mine, nu din alte surse, că în viaţă mea personală s-au produs anumite schimbări. După doi ani şi jumătate de relaţie, am decis împreună cu Ştefan (Speak) să mergem pe drumuri separate.

Citește și: Adelina Pestrițu și-a găsit dragostea adevărată, după despărțire! Despre cine e vorba

Citește și:Ce a postat Speak înainte ca Adelina Pestrițu să anunțe despărțirea

Nu o să dezbatem nicăieri motivele care ne-au adus în acest punct, nu suntem nici primii, dar nici ultimii care trec prin asta, fiecare cuplu are povestea lui care nu întotdeauna se derulează aşa cum se proiectează la început. Relaţia noastră a fost una foarte frumoasă, îl apreciez mult pe Ştefan ca om şi că artist şi sunt recunoscătoare pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună.

Sperăm că lumea să ne înţeleagă şi să ne respecte decizia de a nu vorbi despre acest subiect care ţine strict de sufletele noastre. Vă mulţumesc pentru înţelegere!”, a scris Pestrițu pe Facebook.

1 Comment

1 Comment

  1. gore

    2016-10-20T12:49:02+03:00 at 12:49

    nu mai puteti de bine,iar cand nu sunteti in atentia publicului faceti ce faceti si apareti chiar daca asta inseamna injosire si umilinta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top