Connect with us
Mătuşa fetelor lui Vadim, evacuată din casă chiar de sora ei

Vedete

Mătuşa fetelor lui Vadim, evacuată din casă chiar de sora ei

Problemele din familia lui Vadim Tudor se înmulţesc pe zi ce trece. Mătuşa fetelor fostului politician, doamna Magdalena, a fost evacuată din casa de propria ei soră.

Magdalena a fost prezentă împreună cu cele două fete ale lui Vadim, Lidia şi Eugenia, unde a vorbit pentru prima oară despre ce trăieşte de când tribunul nu mai e printre noi.

„Am făcut chiar un şoc”

„Să lase atâta răutate şi ea şi fratele meu. El făcea Revelioane acolo, mergeau oamenii de la partid. Nu a luat un capă de aţă, domnul mi-e martor, eu nu mint şi mi-e frică de Dumnezeu să fac rău.

Fiica cea mare a lui Vadim Tudor va candida ca deputat pe listele PRM

Fata lui Vadim Tudor, despre operaţia prin care a trecut luna trecută: „Riscam să pierd un ovar şi o trompă”

Am rugat să mă lase să iau tacâmurile de la câini că au oprit lumina. M-am speriat rău, am făcut chiar un şoc şi am făcut tensiune. Am auzit câinii urlând şi lătrând”, a declarat tanti Magdalena la TEO SHOW.

„Doamna Lidia Samson să ştie că ea face aceste lucruri. Nu putea face asta cât tata a trăit pentru că tata îi zbura capul de pe umeri. În anul 2008, tata a dat-o afară de la România Mare, pentru că lua bani de acolo.

Aceia sunt banii tatălui nostru până la urmă. Sunt multe lucruri pe care tata le-a ţinut sub covor şi acum ies la iveală pentru că tata nu mai este şi nu mai ţine lucrurile în frâu.

Faptul că acesta lucruri au ieşit la iveală acum nu înseamnă că noi ne luptăm pe avere. Noi ştim ce ni se cuvine. Noi nu am ieşit la televizor să zicem că vrem casele, noi vrem doar lucrurile care au aparţinut tatălui nostru şi mătuşii Magdalena. Ea şi avocata ei, şi fratele ei, au acţionat anormal”, au completat fiicele lui Vadim.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top