Connect with us
Mike Tyson, invitat special la Antena 3: "Singurul lucru de care mă tem este să nu mor"

Vedete

Mike Tyson, invitat special la Antena 3: „Singurul lucru de care mă tem este să nu mor”

Mike Tyson a fost invitatul special al lui Mihai Gâdea, în emisiunea „Sinteza zilei”, difuzată la Antena 3. Este pentru a doua oară când americanul se află în vizită în România. Marele boxer a vorbit despre vizita în Parlamentul României, dar și despre fricile și succesul său.

Mihai Gâdea: Cum a fost vizita în Parlament?

Mike Tyson: Interesant, pentru că atunci când mă gândesc la Parlament mă gândesc la politica americană. Azi a fost ca o petrecere, ne mai lispeau băuturile… lume multă și povestea clădirii Parlamentului cu fostul președinte care zbura cu elicopterul de sus să vadă cum se construiește…uimitor.

Mihai Gâdea: De ce ai venit în România?

Mike Tyson: Sunt aici pentru a promova o băutură energizantă. Eu sunt chipul acestei bauturi, am multă încredere în ea. O să mergem și în Rusia.

Mihai Gâdea: Am senzația că nu ți-e frică niciodată de nimic! Care este rețeta succesului?

Mike Tyson: Succesul meu de când eram luptator profesionist venea din nesiguranță, teamă, nu pentru că aveam mari calități. Tocmai pentru că mi-era frică, frica de a nu fi umilit, frica de trecut.

Mihai Gâdea: Ce te sperie?

Mike Tyson: Mă tem de ceva ce nu s-a întâmplat, dar odata ce se întâmplă nu mă mai tem. Mă tem să nu mor. Mă tem de ceea ce nu s-a întâmplat, dar după ce sâa întâmplat nu mă mai tem. Aș putea să fiu corect și, da, mă gândesc la Dumnezeu și El e totul, dar mă gândesc numai la mine. Sunt tot ceea ce am eu.

Mihai Gâdea: Există oameni care te inspiră?

Mike Tyson: Mă inspiră oamenii care au greșit în viață, care au eșuat și au reușit să se ridice. Asta arată ceea ce poți. Cred în oamneii care își crează a doua șansă.

Mihai Gâdea: Cum găsești energia și calea de a te ridica?

Nimic personal. Foarte mulți oameni nu pot să-și mai revină pentru că ia totul personal, își plâng de milă. Eu sunt opusul. Vreau să mă îmbunătățesc, nu vreau să mă dau bătut, nu vreau să fiu descurajat, am fost călcat în picioare și m-am ridicat. E singurul mod de a fi mai bun.

Mihai Gâdea: Știi sportivi din România?

Lucian Bute. Am o părere bună despre el, nu-l știu personal, îl știu ca luptător, nu părea mare lucru și a învins. Și-a îmbunătățit jocul, este mult mai bun. Este campion acum. Asta trebuie să fii, să crezi în succesul tău.

Mihai Gâdea: Ești interesat de alegerile din SUA?

Mike Tyson: Da, mă interesează, dar nu sunt alegeri normale, sunt diferite de data aceasta.

Mihai Gâdea: Cu cine votezi?

Mike Tyson: Nu pot sa vorbesc, dar îi place Donald Trump. Îl știu că e nebun, nu cred că este genul de om pe care să-l pună oamenii președinte, dar este interesant. Daca ar fi un tip rău și nu ar ști ce face atunci de ce ar fi față în față în campania electorală. Alegerile acestea sunt interesante, sunt doi oameni cumnsecade care se înfruntă. Sper să-l vedem pe președintele Trump.

Mihai Gâdea: Ai avut tigri, mai ai vreun animal de companie exotic?

Mike Tyson: Am tigri și îmi trebuie un permis să-i pot păstra. A trebuit să mă duc în Texas și în avion a mușcat pe cineva. Am plătit pentru că era nasol și nu am mai putut să-i păstrez. După ce au simțit gustul de sânge sunt periculoși. Am văzut mâna doamnei și a trebuit să plătesc o grămadă de bani. Da, acum am porumbei, vreo 2000. Sunt porumbei călători.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top