Connect with us
Mioara Roman a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Petre Roman

Vedete

Mioara Roman a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Petre Roman

Mioara Roman și Petre Roman au divorțat în anul 2007, după un mariaj de trei decenii. Au fost unul dintre cuplurile model, însă relația lor a luat sfârșit după ce Petre Roman a fost surprins în compania Silviei Chifiriuc, relata presa mondenă la momentul respectiv.

Însă, după 9 ani de la despărțire, Mioara Roman a vorbit despre adevăratul motiv pentru care au divorțat.

”Nu am mai vorbit de vreo şase ani. Eu am divorţat, el s-a însurat apoi, dar… nu ştiţi? El a mers apoi să facă Drumul Santiago de Compostela, să îi ierte Dumnezeu păcatele. A cam rupt relaţia cu noi. Viaţa merge mai departe. Ceea ce simt pentru el este respect şi apreciere, dar si prietenie. Lumea nu prea ştie, dar eu am depus divorţul. Eu am avut un sentiment de uşurare că am scăpat de o grija. O să înţelegeţi cu vârsta ce însemană asta. Eu am avut probleme foarte grave si am vrut să mă odihnesc”, a declarat ea, potrivit cancan.ro.

Divorțul dintre cei doi le-a afectat și pe fete. Oana a vorbit deschis despre ruptura dintre Petre Roman si Mioara, aruncând vorbele grele pentru tatăl său.

„Nu am trăit o viață roz. Mama a fost supărată, după despărțirea de tata, pentru că nu mai are scrisorile pe care și le-a trimis cu tata. El a încercat să mă țină departe de asta, nu am știut mare lucru până când nu am văzut-o pe mama foarte supărată. Mioara mi-a zis că a văzut că tata a primit niște mesaje de la cineva. Mama mă ferea, dar știu că erau jignitoare și agresive. Îi cerea să îl lase în pace pentru că e cu ea. Știu că ea l-a confruntat pe Petre și el fugea de responsabilitate. Îi zicea că ei se iubesc și că mama să îl lase în pace pentru că ea este foarte bătrână. Mioara nu a căutat-o pe ea (n.r. Silvia Chifiriuc). Nu cred că mama s-a confruntat pentru prima dată cu asta și i-a spus tatei”, a spus Oana Roman, într-un interviu acordat Wowbiz.

Sursa foto: libertatea.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top