Connect with us
Pippa Middleton s-a trezit cu contul de iCloud spart

Vedete

Pippa Middleton s-a trezit cu contul de iCloud spart

Contul de iCloud al Pippei Middleton, sora Ducesei de Cambridge, a fost spart şi 3.000 de imagini au fost furate, potrivit presei britanice, scrie CNN, notează news.ro.

Între fotografiile furate se numără şi imagini cu Ducesa de Cambridge şi copii săi. Publicaţiile The Sun şi Daily Mail susţin că au primit oferte anonime pentru cumpărarea fotografiilor.

The Sun precizează că hoţul cibernetic, care a contactat redacţia printr-un mesaj criptat sub pseudonimul ”Crafty Cockney”, susţine că deţine imagini cu Pippa Midleton în timp ce probează o rochie de mireasă, precum şi fotografii în care logodnicul ei, finanţistul James Matthews, apare nud.

Emisiunea Vocea României a fost urmărită, vineri seară, de aproximativ 1,8 milioane de telespectatori

SCANDAL MONSTRUOS in MAREA BRITANIE – Kate Middleton: „Incetati!”

Vânzătorul cere ”minim 50.000 de lire sterline” în decurs de 48 de ore, începând de vineri după-amiază, susţin ambele ziare britanice.

”Aceasta nu este o licitaţie”, ar fi transmis vânzătorul.

Până în prezent, reprezentanţi ai Palatului Kensington nu au comentat furtul cibernetic.

Poliţia metropolitană din Londra a confirmat sâmbătă că a primit o sesizare despre o presupusă spargere a unui cont personal de iCloud, care s-a petrecut cu o zi în urmă. Ofiţerii specialişti investighează cazul. Nu au fost efectuate arestări, iar cercetările sunt în desfăşurare.

Pippa Middleton este sora mai mică a soţiei prinţului William, Kate. Ea a fost domnişoară de onoare la nunta care a avut loc la catedrala Westminster Abbey în aprilie 2011 şi a atras atenţia publicului şi presei cu rochia pe care a purtat-o la eveniment. Pippa Middleton şi-a anunţat logodna cu James Matthews în luna iulie, iar cei doi plănuiesc să se căsătorească anul viitor.

Ducele şi Ducesa de Cambridge au căutat întotdeauna să îşi ţină copiii, prinţul George şi prinţesa Charlotte, departe de presă, în încercarea de a le oferi o copilărie pe cât posibil de normală şi doar câteva fotografii cu ei au fost făcute publice.

Nu este prima dată când hackerii atacă conturile iCloud în căutarea de imagini. În 2014, un hacker a dat publicităţii mai multe fotografii în care actriţa Jennifer Lawrence apare nud, iar ea nu a fost singura vedetă de la Hollywood vizată de hoţii cibernetici.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top