Connect with us
Șerban Huidu Reacție dură referitoarea la moartea lui Răzvan Ciobanu: „Era homosexual si merita sa moara”

Vedete

Serban Huidu risca DOSAR PENAL. Ce a facut in sectia de vot

Serban Huidu risca sa i se intocmeasca dosar penal. Fosta vedeta de la „Cronica carcotasilor” si-a fotografiat buletinul de vot si apoi a pus poza pe Facebook.

Serban Huidu a scris la postarea sa de pe reteaua de socializare „Plin de cel mai al dracu respect, am votat”. Acesta postase o fotografie cu votul sau anulat. Prezentatorul tv a pus stampila pe toate partidele si apoi a scris pe foaie: „Altceva?”.

LIVE TEXT ALEGERI LOCALE 2016. INCIDENTE IN TOATA TARA. Afla care este PREZENTA LA VOT!

ALEGERI LOCALE 2016. Dosar PENAL dupa ce a plecat cu stampila acasa. UNDE S-A INTAMPLAT TOTUL

Legea ii pedepseste pe cei care nu respecta secretul votului si fac propaganda politica pe Internet. Vedeta risca un dosar penal. Conform legii nr. 115/2015, fapta se pedepseste cu contraventie.

alegeri locale 2016-6

Incident electoral la Arad

Primarul Aradului, Gheorghe Falca si-a pierdut buletinul de identitate exact inainte sa voteze. Actualul edil si candidat la functia de primar si-a refacut buletinul in ziua alegerilor si a votat abia dupa ora 15, desi era programat sa isi exercite dreptul la ora 13:30.

Prezenta la vot de 158%
In satul Crivobara, prezenta la vot a fost de 158% pana la ora 14:30. Explicatia autoritatilor in acest caz este una la fel de suprarealista ca si procentul: exista foarte multi timisoreni care au case de vacanta in acel sat au preferat sa voteze la tara decat sa voteze pentru primaria Timisoarei, resedinta judetului Timis.

2 Comments

2 Comments

  1. iulian

    2016-06-05T21:30:41+03:00 at 21:30

    tamponatul Huidu s-a tâmpit de tot !!!

  2. pav

    2016-06-05T19:45:45+03:00 at 19:45

    Erata : buletinul de vot a fost completat ulterior de o persoana necunoscuta care din greseala a scris Alceva in loc de Huidu Aiceva …in cap dupa atatea lovituri ?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top