Connect with us
Ciro, tatăl lui Vincenzo Castellano a oferit ultimele detalii despre divorțul dintre fiul său și cântăreața Antonia.

Vedete

Tatăl lui Vincenzo Castellano spune totul despre divorțul acestuia de Antonia: „Noi ne-am oferit să…

Divorțul dintre Antonia și Vincenzo Castellano durează de aproape trei ani de zile, iar problema ruperii mariajului dintre cei doi nu s-a rezolvat încă.

Ciro Castellano, tatăl lui Vincenzo, a oferit ultimele detalii despre partajul celor doi. Bărbatul spune că își dorește ca divorțul să se pronunțe cât mai curând, dar că Antonia vrea ca procesul să aibă loc în România.

”Noi ne-am oferit să ne ocupăm noi de chestia asta. Am fost refuzat şi atunci am stat în banca noastră, să aşteptăm,” declară Ciro la Antena Stars.

Citește și: Antonia, mesaj PORNO pe Internet. Ce îi face Alex Velea

Alex Velea și Antonia nu își pot oficia încă relația tocmai din cauza stării civile a cântăreței. Cu toate acestea, fostul socru al Antoniei, spune că în cazul în care Vincenzo Castellano va dori să se însoare, va rezolva situația cât mai repede.

Ciro Castellano spune că totul merge bine în familia sa și că Maya, fiica Antoniei este foarte bine. „Acum totul e ok, e în regulă. Maya are 6 ani, este o domnişoară. Antonia vorbeşte destul de mult cu ea. Şi eu vorbesc în ultima vreme cu Antonia,” a anunțat Ciro Castellano.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top