Connect with us
Vica Blochina trebuia plece cu Răzvan Ciobanu acasă. Ultimul SMS trimis

Vedete

Vica Blochina a ajuns pe mâna medicilor. Vedeta își va opera nasul

Vica Blochina a ajuns pe mâna medicilor. Așa cum ea însăși a scris într-un mesaj pe pagina sa de socializare, blonda se pregătește de o nouă schimbare.

”Azi e o zi importantă pentru mine… O să fac o mare schimbare”, scria Vica Blochina pe Facebook în această dimineață. Schimbarea despre care vorbea este una de înfățișare, pentru că fosta amantă a lui Pițurcă va suferi o rinoplastie, potrivit libertatea.

Până acum, Vica Blochina a recunoscut că are o intervenție chirurgicală la nivelul sânilor, însă cel mai probabil vrea să-și schimbe și înfățișarea.

Nu mai este un secret pentru nimeni că Vica Blochina și Victor Piturca au format un cuplu timp de 16 ani. Relația lor a fost una secretă pentru că fostul selecționer este căsătorit de peste 30 de ani cu Maria Pițurăa, cu care are doi copii: Alex și Claudia.

Vica Blochina a devenit cunoscută după relația cu Victor Pițurcă

Victor Pițurcă a cunoscut-o pe Vica Blochina într-un bar select din Capitală, unde balerina de origine lituaniană dansa. A fost dragoste la prima vedere, a susținut tot timpul blonda, și au hotărât să trăiasca, în secret, o poveste o de iubire . Cu toate acestea, după ce a apărut copilul, relația lor a avut de suferit, deoarece Vica a insistat ca Pițurcă să recunoască că e tatăl copilului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top