Connect with us
Un videoclip cu doi ciclisti fugariti de un strut la turul ciclist de la Cape Town (Africa de Sud) a devenit viral pe Internet.

Știri

VIRAL. Doi ciclisti, fugariti de un strut la turul din Cape Town

Doi cicilisti au avut mare noroc sa scape de un strut gigantic care i-a fugarit in faimosul tur din Cape Town. Filmarea cu cei doi a devenit virala pe Internet.

Cei doi ciclisti luau parte la turul din Cape Town (Africa de sud) , unul dintre cele mai faimoase tururi de ciclism din lume, cand un strut s-a decis sa li se alature.

Cei doi reusisera sa se distanteze de restul competitorilor, cand pasarea gigantica a aparut din senin. Desi nu pot zbura, strutii pot atinge viteze impresionate, asa cum se poate observa din acest videoclip.

Un strut poate atinge viteze de pana la 69 de kilomentri pe ora cu ajutorul picioarelor sale puternice, iar cu ajutorul aripilor isi poate schimba directia in timp ce alearga.

Ciclistii au reusit sa scape nevatamati si probabil ca multumesc Cerurilor pentru acest lucru. O lovitura a unui strut poate ucide un om sau un potential pradator cu mare usurinta.

Vezi si: FOTO. Cele mai amuzante imagini de pe Google Street View

Vezi si: Acest barbat si-a dus cainele in cele mai tari locuri. Vezi fotografiile uimitoare

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top