Connect with us

Vedete

10 vedete pe care am dori sa le vedem la SUPRAVIETUITORUL

PRO TV lanseaza in curand cel mai tare reality-show: SUPRAVIETUITORUL. Show-ul care a strans milioane de oameni in fata televizorului, replicat in zeci de tari, vine si in Romania.

Concurentii de la SUPRAVIETUITORUL vor fi anonimi, cel putin in primul sezon. Persoane care nu se cunosc intre ele vor trebui sa supravietuiasca pe o insula pustie, avand de trecut probe dificile pentru procurarea hranei.

Se vor da batalii, se va indura foamea, iar dorul de casa le va juca psihicul in fiecare moment. Ne-am gandit la o lista de vedete pe care vrem sa le vedem la SUPRAVIETUITORUL, poate la editia viitoare.

Pe unele le-am ales pentru imaginea lor controversata si pentru show, pe altele pentru ca arata ca din reviste.

10 vedete care trebuie sa participe la SUPRAVIETUITORUL:

1. MADALINA GHENEA
supravietuitorul-1
Cine nu si-ar dori sa o vada pe Madalina Ghenea in costum de baie, luptandu-se pe nisipul fierbinte cot la cot cu o alta celebritate, inotand, pescuind sau pur si simplu lenevind in hamac?

2. VICTOR SLAV
victor slav
Doamnele ar fi incantate de participarea lui Slav la SUPRAVIETUITORUL. Concurentii ar putea avea un rival puternic in fata, avand in vedere cat de musculos e, sau, poate, dimpotriva, nu muschii reprezinta cel mai puternic atuu in probele dure ce se dau la SURVIVOR, ci psihicul. Deci, da, vrem sa vedem cum sta cu psihicul baiatul de la Meteo.

3. OANA ZAVORANU
oana zavoranu
La cat de crazy e Zavoranca, cred ca nu ar avea nicio problema cand ar intalni scorpioni si serpi pe o insula pustie. Ne-am distra copios sa o vedem pe Oana razbunatoare si luptatoare pentru a deveni SUPRAVIETUITOAREA SUPREMA!

4. MIHAI TRAISTARIU
mihai traistariu
L-ar ajuta trilurile la pescuit in ocean? Poate ca i-ar ademeni pe pesti si ar deveni cel mai bun procurator de hrana pentru colegii de pe insula.

5. VALENTINA PELINEL…
valentina pelinel
… dar dupa ce naste! Nu v-ar placea sa vedeti o proaspata mamica frumoasa si sexy care sa demonstreze ca poate lupta cu oricine si cu orice?

6. MIRON COZMA
miron cozma
Luceafarul huilei ar face spectacol fara doar si poate pe insula supravietuitorilor. Poate gaseste vreo mina ascunsa si se imbogateste in timpul concursului.

7. NAOMY
naomy
Pentru spectacol.

8. SANDRA ROMAIN
sandra romain
O vedeta a filmelor pentru adulti ar putea scapa definitiv de acea imagine creata de prejudiciile multora. Si actorii care joaca in filme XXX sunt tot oameni.

9. MIHAI BENDEAC
mihai bendeac
Pe langa faptul ca am muri de ras la fiecare imitatie pe care ar face-o pe insula, sigur vom descoperi un altfel de Mihai. Ar fi el SUPRAVIETUITORUL?

10. ELENA UDREA
elena udrea-1
Cica Elena Udrea e Capricorn, iar femeile Capricorn sunt determinate. Fostul ministru al Turismului ar strange cu siguranta cel putin doua milioane de romani in fata televizorului culegand nuci de cocos sau cautand comori ascunse prin nisip, printre palmieri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top