Connect with us
O fetita in varsta de trei ani mananca vopsea, lemn, plastic, gandaci si nisip. Citeste, in continuare, de ce face acest lucru!

Știri

Aceasta fetita mananca vopsea, lemn si plastic! Afla de ce!

O fetita in varsta de trei ani mananca ulei de gatit, bucati de covor, pietricele, lemn, vopsea, nisip si plastic.

Maddie Moore sufera de o boala foarte rara denumita Pica, aceasta fiind o afectiune care ii cauzeaza pofta de a manca lucruri necomestibile.

Mama ei trebuie sa o tina sub supraveghere constanta, pentru a se asigura ca nu va consuma ceva cu care s-ar putea ineca. De asemenea, si gradinita la care merge trebuie sa ia masuri deosebite de precautie pentru ca micuta sa nu manance jucariile.

Citeste si:Tundea iarba cand a dat de o groapa imensa. Ce a gasit acolo nu are explicatie!

Citeste si:Ce cauta un bloc de locuinte in mijlocul unei autostrazi? Motivul te va surprinde

„Daca ar putea, ar manca totul. Sunt permanent ingrijorata in legatura cu ce va incerca sa manance. Baga tot ce vede in gura. Cateodata, trebuie sa ii scot din gura lucruri cu care s-ar putea ineca”, a spus mama fetitei pentru Mirror.

Femeia a observat ca Maddie incepe sa bage obiecte stranii in gura, chiar inainte sa implineasca un an. In septembrie anul trecut, ea a fost diagnosticata cu Pica.

Pe langa acest lucru, fetita mai sufera de autism si de o afectiune senzoriala, care o face sa se invarta si sa se catere pe tot ce vede.

Noaptea, ea trebuie sa fie pusa intr-un pat special pentru a nu isi face rau in timp ce parintii au grija de sora ei in varsta de patru ani. Maddie nu a fost operata pana acum, insa se prezinta periodic la doctor cu probleme digestive.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top