Connect with us

Știri

Astrologul MINERVA, previziuni infioratoare: „Oamenii vor iesi in strada!” Cand se va intampla acest lucru

MINERVA, PROFETIE SOCANTA: Marte intra in faza retrograda din 17 aprilie a acestui an, iar acest lucru nu este vazut bine de astrologi.

Daca tragedia de la Colectiv a socat o tara intreaga si toata lumea spera ca astfel de nenorociri nu se vor mai abate, evenimentele nefericite nu s-au incheiat in 2015.

Minerva face o profetie socanta despre ce se va intampla cu romanii in acest an. Astrologul sustine ca din cauza retrogradarii lui Marte, planeta Razboiului, vom avea de infruntat eveniment extrem de complexe atat la scara nationala, cat si la scara mondiala.

Minerva este ingrijorata pentru ce se va intampla in luna mai a acestui an. „Marte se afla la puterea a 3-a. Cand intra in retrogradare, toata luna mai vom avea surprize de natura politica, se vor afla lucruri, vom asista la o ciocnire de idei, oamenii pot iesi in strada. Tara se afla in continuare sub semnul focului pana in 2018”, a declarat astrologul in aceasta dimineata la Romania TV.

 

Minerva ii avertizeaza pe romani: „Atentie cum manipulati surse de foc, aparatura electrocasnica din casa; atentie cum sunt protejate aparatele de uz casnic, generatoarele, transformatoarele, atentie la gaze!”.

CITESTE SI: Astrologul MINERVA, previziuni despre anul 2016. Ce aduce acest an pentru fiecare ZODIE

CITESTE SI: Mariana Cojocaru spune ca anul 2016 va fi si mai rau ca 2015

„La nivel mondial, vedeti ce se intampla peste tot cu atentate. Acestea vor continua!”, exclama Minerva. Planeta Marte va fi in faza de retrogradare. Planeta care guverneaza zodiile Scorpion si Berbec va iesi din faza aceasta abia pe 30 iunie.

Conform astrologilor din lumea intreaga, cel mai mare pericol de cataclisme si confruntari belicoase exista atunci cand Marte, si nu Mercur, se afla in faza retrograda.

Primavara acestui an se anunta fierbinte si la nivel european si international, fiind asteptate revolte de strada si schimbari de paradigme, rasturnari de guverne si chiar razboaie locale ori atentate sau amenintari neprevazute.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top