Connect with us
Doi miri au fost protagonistii celei mai emotionante nunti din Romania. Imaginile cu cei doi au devenit virale pe Internet.

Știri

Cea mai emotionanta nunta din Romania. Ce au facut cei doi miri te va lasa mut de uimire

Anca si Ionut au hotarat sa faca nunta, dupa ani buni de cand s-au cunoscut. Cei doi sunt legati de o poveste de viata impresionanta, dar trista.

Cei doi tineri erau impreuna de aproximativ trei luni, cand viata le-a dat o lovitura dura. Ionut a suferit un accident de motocicleta si a ramas imobilizat in scaunul cu rotile. Nu s-a mai putut misca luni intregi, insa Anca i-a ramas alaturi in tot acest timp.

Dupa ani de lupta si ore chinuitoare de recuperare, tinerii au horatat sa isi uneasca destinele. La nunta, barbatul a vrut sa danseze cu orice pret cu sotia sa. Cu o vointa extraordinara, Ionut s-a ridicat din scaunul cu rotile si, sprijinindu-se de Anca, a reusit sa danseze cu ea pe melodia „You Raise Me Up”.

Vezi si: Moment emotionant cu Papa Francisc la Auschwitz. Ce a facut Suveranul Pontif VIDEO

Vezi si: A primit patru de NU, dar la finalul numarului, juratii au ramas masca VIDEO

Toti cei prezenti la fericitul eveniment au izbucnit in lacrimi cand au vazut aceasta scena emotionanta. Clipul a fost postat pe un canal de Youtube si a devenit viral pe Internet.

Urmareste mai jos videoclipul!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top