Connect with us

Știri

Cei mai cautati termeni pe GOOGLE in Romania, in 2015: Simona Halep, Colectiv si ISIS

Simona Halep, Elena Udrea, Dacian Ciolos, tragedia din Colectiv, bacalaureatul, Dumnezeu si ISIS se numara printre cei mai cautati termeni pe motorul online Google, in Romania, din anul 2015.

Google a facut publice, miercuri, topurile celor mai populare cautari efectuate de romani pe motorul de cautare Google in anul 2015. Topurile cautarilor reprezinta atat o imagine de ansamblu a ceea ce au cautat oamenii pe internet in 2015, cat si o perspectiva asupra celor mai importante evenimente si trenduri ale anului, pe baza cautarilor realizate pe Google din Romania.

Mai exact, jocul Pixwords este primul in topul popularitatii, iar Simona Halep este principala personalitate in cautarile pe Google in 2015, in Romania. In plus, evenimentele din 2015 care au generat cel mai mare interes prin cautarile de pe Google sunt aceleasi din anii recenti – bacalaureatul si titularizarea, dar si momentele cumplite din clubul Colectiv din Bucuresti si din redactia publicatiei franceze Charlie Hebdo.

RASPUNSURI PIXWORDS – RASPUNSURI PE NUMAR DE LITERE

YouTube Rewind 2015: La ce s-au uitat romanii pe YouTube in 2015

Totodata, romanii au dorit sa afle de pe Google in acest an sa cine este Dacian Ciolos, actualul premier al Romaniei, cine este Izabela, a carei aniversare a fost evenimentul viral al acestui an, dar si cine este Dumnezeu si ce reprezinta ISIS.

TOPUL celor mai cautate personalitati pe Google in 2015 este condus de jucatoarea de tenis romana Simona Halep. Clasamentul este continuat de: Elena Udrea, Gabriel Cotabita, Vadim Tudor, Mihaela Radulescu, Oana Zavoranu, Marioara Zavoranu, Dacian Ciolos, Robbie Williams si Stephen Hawking.

In plus, clasamentul celor mai populare cautari pe Google, in Romania, in acest an, este condus de jocul Pixwords, acest top fiind continuat de: „rezultate bac 2015”, „Puterea destinului”, „rase de caini”, „Fast and Furious 7”, „Simona Halep”, „Eurovision 2015”, „Elena Udrea”, „calendar ortodox 2015” si „Gabriel Cotabita”.

In alta ordine de idei, bacalaureatul conduce topul cele mai populare evenimente, pe Google, in Romania, in acest an. Topul este completat de: „concurs titularizare”, „Colectiv”, „Charlie Hebdo”, „Ziua Izabelei”, „Evaluare nationala”, „Loteria bonurilor fiscale”, „Black Friday”, „Admitere liceu” si „Oscar 2015”.

Freeman Entertainment a securizat lansarea filmului ,,Seria Divergent: Allegiant” în premieră mondială

TOPUL celor mai cautate expresii de tipul „cine este…?”, pe Google, in Romania, in 2015, este condus de „cine este Dumnezeu?”. In clasament urmeaza „cine este Dacian Ciolos?” si „cine este Izabela?”. Topul continua cu: „cine este «A» din Pretty Little Liars?”, „cine este Andrei Versace?”, „cine este Sorin Campeanu?”, „cine este Dan Bilzerian?”, „cine este Charlie?”, „cine este Gabriel Oprea si „cine este regele junglei?”.

In plus, clasamentul celor mai populare cautari de tipul „Ce este…?”, efectuate de romani pe Google, in acest an, este condus de „ce este ISIS?”. Topul continua cu „ce este diaspora?”, „ce este ebola?”, „ce este autismul?”, „ce este turmericul?”, „ce este poliomielita?”, „ce este it?”, „ce este ziua Izabelei?”, „ce este un tehnocrat?”, „ce este impozitul forfetar?”.

Star Wars, cel mai bine vandut film din istorie!

Cele mai frumoase filmulete care au sensibilizat o lume intreaga!

Topul celor mai populare emisiuni TV pe Google este condus de „Ferma vedetelor”. Aceasta emisiune este completata in clasamentul Google de: „Sunt celebru scoate-ma de aici”, „Romanii au talent 2015”, „Insula iubirii”, „Vocea Romaniei 2015”, „Burlacul”, „Voteaza mireasa pentru fiul meu”, „Supermodels by Catalin Botezatu”, „Burlacita” si „X factor 2015”.

Cele mai populare filme pe Google, in Romania, in 2015, au fost: „Fast and Furious 7”, „Fifty Shades of Grey”, „Taken 3”, „Jurassic World”, „Insurgent”, „Minions”, „American Sniper”, „Focus”, „Mad Max” si „Birdman”, iar cele mai populare evenimente sportive pe Google au fost: Australian Open, US Open, Wimbledon, Indian Wells, Roland Garros, Mayweather vs Pacquiao, Rugby World Cup, Copa America, Ungaria Romania si Steaua Trencin.

De asemenea, cele mai populare concerte pe Google in acest an, in randul romanilor, au fost: Untold Festival, concertul lui Robbie Williams, Electric Castle 2015, Folk You 2015, Parov Stelar, Andre Rieu 2015, Festivalul „George Enescu” 2015, Joe Satriani, Airfield Festival si concertul Violetta.

Sursa foto www.google.co.nz

 

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top