Connect with us
Expertii biologie incearca sa identifice o creatura misterioasa descoperita in muntii Carpati, similara cu legendarul monstru Chupacabra.

Știri

„Chupacabra” din Carpati! Ce este aceasta creatura misterioasa?

Expertii in zoologie incearca sa identifice o creatura necunoscuta descoperita in muntii Carpati, asemanatoare legendarului monstru Chupacabra.

Expertii in zoologie incearca sa identifice o creatura necunoscuta descoperita in muntii Carpati, asemanatoare legendarului monstru Chupacabra.

Cadavrul mumificat al creaturii necunoscute a fost descoperit de un barbat, in apropiere de orasul Kolomyja din reiunea ucraineana Ivano-Frankivsk. Animalul are mai multe randuri de dinti, patru picioare, o coada lunga si ochi mici de forma ovala. Biologii au precizat ca aceasta creatura nu seamana cu nimic din fauna regasita in partea ucraineana a Muntilor Carpati.

Citeste si: „Fetita fantoma” care apare in peste 20 de imagini. Misterul care o inconjoara

„Am fost socat de numarul de dinti pe care il are. Este o creatura oribila, imi aminteste de Chupacabra”, a declarat cel care a descoperit fiinta misterioasa, conform publicatiei Mirror.

chupacabra din carpati

Cadavrul animalului a ajuns pe mana biologilor de la Universitatea Ivano-Frankivsk, care il vor supune unor teste ADN pentru a vedea ce este cu adevarat. Ei considera ca este vorba despre un animal mutant, nascut dupa testele facute pe animale de URSS sau aparut in urma testelor cu arme chimice sau biologice realizate in fosta Uniune Sovietica.

Chupacabra este un monstru legendar despre care se spune ca locuieste in America de Sud si ca ataca animalele domestice, in special caprele, pentru a le suge sangele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top